Pelaaja-lehti 204 lokakuu -palauteketju / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelaaja-lehti 204 lokakuu -palauteketju

Lokakuun rattaikas Pelaaja-lehti on - jos Postin jumalat niin suovat - enimmäkseen putoillut nyt tilaajien postiluukuista ja on kaupoissa perjantaina. Palautetta numerosta ja sen sisällöstä voi jättää tähän ketjuun. Mikä maistui, mikä ei jne.

Rattaikas on hyvä sana. Borderlands 3:lle annoitte ne arvosanat mitä se ansaitsikin. Itse en ole peliä vielä läpäissyt, mutta tähänastisesta sanoakseni, huonoja uudistuksia BL3:n käyttöliittymässä ovat alueiden löytämisestä, tehtävien suorittamisesta ja etenkin tapoista saatavien kokemuspisteiden näkyminen minikokoisella rivillä ruudun alalaidassa sekä tehtäväpalkkioiksi saatavien aseiden solahtaminen näkemättä suoraan valikon kätköihin. En tiedä mikä ja ketkä kaikki pelihahmot ovat olemassa 2K Australia- ja TellTale-yhteistöiden tuloksena, mutta se tuntuu vain sotkeneen tarinaa.
En muuten ole peleissä ennen ampunut näin paljon naisvastustajia ja vieläpä takaapäin. Tuntuu ettei siihen totu koskaan!

Huomasin myös perinteisen uutis- ja ilmiöaukeaman kadonneen lehdestä. Se on kyllä tuonut yleiskatsauksineen tiettyä vakautta sisäasuun, siinä missä en itse saa omaksuttua vanhojen muisteluun painottuvia alkusivuja, mutta itse uutisten ja ilmiöiden sisältöä on niin ikään ollut minun itseni peruspelaajana(?) hankalahkoa ihmetellä muuten kuin ulkopuolisesta näkökulmasta, niiden keskittyessä peliyritysten väliseen (kauppa)politiikkaan tai niin valtavan virran pelikulttuurista tuntemiin ilmiöihin, että niiden rinnalla omat pelivalinnat tuntuivat marginaalisilta.

Jos tarkoitat pääuutisaukeamaa, niin olihan se siellä kuten ennenkin. Se vain käsitteli tällä kertaa kokonaan TGS-messuja, kun ei mitään niin suurta ja ihmeellista muuta oikein tapahtunut syyskuussa.

"Pelaajan maailma" on kyllä hyvä olemassa. Lieköhän jotain muutoksia silti odotettavissa lehteen siinä vinkatun kyselyn pohjalta.

Riippuu palautteesta, Pitää aina välillä kysellä lukijoilta että mikä lehdessä kiinnostaa ja mikä ei, niin ei tehdä ns. turhaa sisältöä. Kunhan tämän kyselyn tulokset saadaan analysoitua niin varmaan jotain muutoksia/uudistuksia tulee tapahtumaan.