Pelaaja-lehti 205 marraskuu -palauteketju / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Pelaaja-lehti 205 marraskuu -palauteketju

Tättärää! Marraskuun yllättävän Pelaajan pitäisi nyt löytyä kaikilta tilaajilta ja hyvin varustetuista Lehtipisteistä. Palautetta, kysymyksiä ja muuta sellaista voi jättää tähän ketjuun.

Pyykkönen kirjoittikin sivumainintana asiasta joka itseäni ärsyttää BL3-pelissä ja jolle en ollut keksinyt sanaa "trendi". Äärikonservatiivina edustan varmaan pahaa puolta, mutta mielestäni ratkaisu teki galaksinkattavasta pelistä pinnallisemman. Edit: kyllä rahalla on suurin ääni. Lähinnä katson nyt sen kautta mihin pelinkehittäjän verkkokauppa on keskittynyt.

Yllätyin positiivisesti Ghost Recon -jutusta. Nimenomaan ensimmäinen ja varsinkin Island Thunder ovat suosikkejani FPS-peleistä kautta aikojen. Sääli ettei enää tämän kaltaisia oikein tule, ellei sitten mennä HooCeenpaan suuntaan Arman ja muiden kanssa. Ubisoft otti hyvän askeleen Siegen kanssa ja toivoin kovasti, että GR-sarja saisi saman kohtelun, mutta paskat. Kiinnostus sarjaa kohtaa laskenut kuin lehmän häntä Wildlandsin ja Breakpointin kanssa. Vaikka ovatkin ihan ok pelejä, niin eivät ole lähelläkään ok GR-pelejä.

Kiitti jutusta Huttuselle ja onnea uusiin tuuliin.

Missä viipyy joulukuun palauteketju?

Tarkoitus oli siirtää palaute suoraan jokaisen lehden oman ilmestymisartikkelin alle, jahka IT-tuki saisi kommenttituen tuolle artikkelityypille implementoitua, mutta projektissa kesti hieman oletettua kauemmin ja lopulta varaketju jäi pyhienalusrytäkässä tänne luomatta. Pahoittelut siitä.

Kommentit kuitenkin toimivat nyt, eli tänne vaan! Tiedotamme tuosta uudesta käytännöstä sitten paremmin tammikuun lehden yhteydessä.