PS4 aloittelijan topic / Foorumit / pelaaja.fi
1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
PS4 aloittelijan topic

Niin, eli kuten otsikko kertoo, haluaisin kysyä teiltä suosituksia millä peleillä pääsee alkuun? Horizon: Zero Dawnia kokeilin mutta ei ollut mun juttu. God of Warin ja The Order: 1886:n otan testiin myös. Suositelkaa hyviä PS4-yksinoikeuspelejä mitä ei PC:lle ole tehty. Genrellä ei väliä kunhan ei ole auto- eikä urheilupelejä. Sori jos huono topikki tai aloitus tai jotain, en vain löytänyt vastaavaa. Poistakaa jos haluatte, mutta auttakaa jos haluatte myös! Yakuzoja odottelen tietokoneelle kun tulee syksymmällä.

Persona 5 tulee päällimmäisenä mieleen. Erinomainen vuoropohjainen japsiroolipeli. Mä olen sitä pelannut nyt yhteesä noin 240 tuntia, toinen läpipeluu menossa.

Riippuu tietysti mistä pidät. PS4:n paras peli on mielestäni jo klassikoksikin muodostunut Bloodborne. Kyseessä on siis haastava action-RPG. Jos siitä pitää, kannattaa tutustua Dark Souls remasteriin ja tietysti Dark Souls kakkoseen ja kolmoseen. Nämä edustavat samaa From Softwaren pelityyppiä kuin Bloodborne.

Kauhupeleistä paras mielestäni on Resident Evil 7, jota suosittelen. Alien:Isolation on myös loistava. Evil Withinit ovat survival horroria 3.persoonasta, joista toinen toisen osa on selkeästi parempi.

Jos sinulla ei ole ollut PS3:sta, Last of Us remastered on ehdottomasti pelattavan arvoinen, sekin on PlayStation-klassikko. Myös Unchartedit kannattaa tsekata, jos seikkailut kiinnostavat. Samaa koskee myös Tomb Raidereita.

Tässä nyt muutama nosto. Ei kun YouTube laulamaan, niin näe mistä on kyse.