KILPAILU: Voita Borderlands 3 -pelin Super Deluxe Edition -versio PS4:lle tai Xbox Onelle! / Kilpailut / pelaaja.fi

KILPAILU: Voita Borderlands 3 -pelin Super Deluxe Edition -versio PS4:lle tai Xbox Onelle!

29.08.2019 // Kirjoittanut: Toimitus
0
Kilpailu: Voita Borderlands 3 -pelin Super Deluxe Edition -versio PS4:lle tai Xbox Onelle!

Se alkuperäinen loottiräiskintä tekee paluun viiden vuoden tauon jälkeen! Gearbox Softwaren odotettu Borderlands 3 tarjoilee jälleen toiminnantäyteistä tavarankeräämistä sekä tietenkin roppakaupalla pyssyjä, pyssyjä ja pyssyjä. Tällä kertaa uusi Vault Hunter -hahmonelikko suuntaa myös tutulta Pandoralta uusille planeetoille.

Borderlands 3:n syyskuun 13. päivä tapahtuvan julkaisun lähestyessä Pelaaja.fi järjestää nyt aiheeseen liittyvän kilpailun, jossa yksi onnekas voittaa pelin Super Deluxe Edition -version joko PlayStation 4:lle tai Xbox Onelle. Versio pitää sisällään pääpelin ohella sen kausipassin sekä bonus-sisältöä, kuten kosmeettiset Retro-, Neon- ja Gearbox-paketit sekä Toy Box -asepaketin. Mukaan lukeutuu myös kokemuspisteitä ja kerättävän rojun saatavuutta parantavia boostimodeja.

Vastaamalla oikein seuraavaan kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jossa yksi oikein vastanneista voittaa palkinnon itselleen.

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

VOITTAJA

Joni Jokinen, Helsinki

PALKINNOT

1 × Borderlands 3: Super Deluxe Edition -peli (PS4 tai Xbox One )

Kilpailun vastausaika päättyy 15.9.2019.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.