KISA: Voita Crash Team Racing Nitro-Fueled -pelin Nitros Oxide -erikoisversion latauskoodi PS4:lle! / Kilpailut / pelaaja.fi

KISA: Voita Crash Team Racing Nitro-Fueled -pelin Nitros Oxide -erikoisversion latauskoodi PS4:lle!

24.06.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
CTR PS4

Crash Bandicoot on täällä taas, ja tällä kertaa paluu tapahtuu toivotusti Crash Team Racing -kaahailun muodossa! Crash Team Racing Nitro-Fueledissa rakastettu karting-peli on rakennettu kokonaan uusiksi, ja vauhtipakettiin mahtuu niin klassiset radat kuin klassinen tuntumakin.

Crash Team Racing Nitro-Fueledin hiljattaisen julkaisun kunniaksi Pelaaja.fi järjestääkin nyt kilpailun, jossa voi voittaa pelin Nitros Oxide Editionin latauskoodin PlayStation 4:lle. Erikoisversio muun muassa avaa heti tavallisesta versiostakin löydettävät Nitros Oxide-, Crunch-, Zem- ja Zam-hahmot sekä ilmatyynyaluksen. Nitros Oxide Editioniin lukeutuu myös ainutlaatuisia palkintokorokeanimaatioita sekä hahmojen ja mikroautojen ulkoasuja.

Vastaamalla oikein seuraavaan CTR -aiheiseen kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jossa yksi oikein vastanneista voittaa palkinnon itselleen. Onnea matkaan!

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

VOITTAJA

Tero Kaipainen, Lappeenranta

PALKINNOT

1 × Crash Team Racing Nitro-Fueled: Nitros Oxide Edition -pelin latauskoodi PlayStation 4 -konsolille.

Kilpailun vastausaika päättyy 7.7.2019.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.

Nostoja