Huhtikuun kisa: Voita Ghostwire: Tokyo -pelin Deluxe-versio ja fanituotteita! / Kilpailut / pelaaja.fi

Huhtikuun kisa: Voita Ghostwire: Tokyo -pelin Deluxe-versio ja fanituotteita!

30.03.2022 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Huhtikuun kisa: Voita Ghostwire: Tokyo -pelin Deluxe-versio ja fanituotteita!

Huhtikuun Ghostwire: Tokyo -kilpailu

Kevättalvi on ollut pelitarjonnan kannalta poikkeuksellisen vilkas, ja pääkallokelejä on ollut helppo paeta monituisten suurjulkaisujen pariin. Niistä monilla on tuoreimpana mielessä 25. maaliskuuta ilmestynyt Ghostwire: Tokyo, jossa luovitaan henkien ja demonien valtaaman Tokion aavemaisilla kaduilla.

Vaikka pelin kehittänyt Tango Gameworks tunnetaan pääasiassa The Evil Within -kauhusarjasta, Ghostwire: Tokyota kuvaillaan kauhukokemuksen sijaan toiminnalliseksi voimafantasiaksi, jossa yliluonnollisia kykyjä omaava päähenkilö Akito laittaa kummituksille luun kurkkuun.

Huhtikuun kisan palkintona on Ghostwire: Tokyon Deluxe Edition -erikoisversio digitaalisena PlayStation 5:lle. Peruspelin lisäksi Deluxe-versio sisältää päähahmolle puettavia digitaalisia katumuotiasuja ja ninjahenkisen shinobipuvun sekä kunai-heittoveitsiaseen viholliskohtaamisia varten. Kirsikkana kakun päälle pakkaamme mukaan myös Ghostwire: Tokyo -paidan ja -kangasmerkin. Vastaamalla oikein oheiseen kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jonka onnekas voittaja nappaa paketin itselleen!

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

PALKINTO

1 × Ghostwire: Tokyo Deluxe Edition (PS5) + fanituotteita

Kilpailun vastausaika päättyy 1.5.2022. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.