Helmikuun kisa: VOITA Sennheiserin pc- ja PS4-yhteensopivat luksuskuulokkeet! / Kilpailut / pelaaja.fi

Helmikuun kisa: VOITA Sennheiserin pc- ja PS4-yhteensopivat luksuskuulokkeet!

5.02.2020 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Helmikuun kisa: VOITA Sennheiserin pc- ja PS4-yhteensopivat luksuskuulokkeet!

Vaikka saksalainen Sennheiser on jo vuosikymmeniä ollut ylistetty nimi audiolaitemarkkinoilla, joillekin tätä lukeville saattaa edelleen tulla yllätyksenä, että arvokas yhtiövanhus tehtailee vermeitä myös videopelaajille.

Sennheiserin pelimallisto laajeni viime vuonna vihdoin langattomilla kuulokkeilla, joissa panostetaan valmistajalle tyypillisesti pettämättömään äänenlaatuun, monipuolisiin käyttömahdollisuuksiin ja laadukkaisiin materiaaleihin. Marraskuun Pelaajan testissä GSP 670- ja 370-mallit saivat suitsutusta osakseen, mutta yksi seikka vesitti hyviä arvosanoja. Useamman sadan euron kuulokkeet eivät nimittäin mahdu aivan jokaisen pelaajan budjettiin.

Nyt hinta ei kuitenkaan ole huolenaihe, sillä yllä mainitut kuulokkeet ovat Pelaajan helmikuun kilpailun palkinto! Vastaamalla oikein oheiseen kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jonka kaksi onnekasta voittajaa saavat itselleen Sennheiserin pelikuulokkeet.

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

VOITTAJAT

1. Samuli Hänninen, Kerava
2. Kimmo Laitinen,  Sauvamäki

PALKINNOT

1 × Sennheiser GSP 670 -pelikuulokkeet (PS4- , pc- ja Bluetooth-yhteensopivat)
1 × Sennheiser GSP 370 -pelikuulokkeet (PS4- ja pc-yhteensopivat)

Kilpailun vastausaika päättyy 1.3.2020.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.

Nostoja