Lokakuun kilpailu: Voita tuhti PROVO-tuotepaketti pc-pelitarvikkeita! / Kilpailut / pelaaja.fi

Lokakuun kilpailu: Voita tuhti PROVO-tuotepaketti pc-pelitarvikkeita!

29.09.2021 // Kirjoittanut: Toimitus
5
PROVO Gaming, Kilpailu, Voita, Palkinto, Kisa, Kajo Opto, Noste Pro, Matto Pro, Kumu Pro, Lava, Lava-kuuloketeline, PROVO Kajo Opto, PROVO Nosto Pro, PROVO Matto Pro, PROVO Kumu Pro, PROVO Lava, Kajo 87, PROVO Kajo 87, PROVO Matto

Lokakuun PROVO Gaming -kilpailu

Logitech, Razer ja SteelSeries ovat kaikille pc-pelaajille todella tuttuja nimiä, mutta se ei tarkoita, etteikö kauppojen hyllyille mahtuisi uusiakin haastajia. Kesällä kuvioihin ilmestynyt PROVO Gaming on markkinoiden ensimmäinen ja ainoa kotimaassa suunniteltu pelaamisen lisälaitesarja, jolla pyritään tarjoamaan suomalaisille pelaajille maailmanluokan laatua lompakkoa kuitenkaan tyhjentämättä. Elektroninen urheilu on erityinen intohimon kohde yritystä pyörittävälle tiimille, joten brändi tähtää myös aktiiviseksi toimijaksi kotimaisissa kilpapelipiireissä.

Tämän kuun kisamme palkintona on mojova PROVO-tuotepaketti, joka sisältää optisen Kajo Opto -näppäimistön, ultrakevyen Noste Pro -hiiren, RGB-valaistun Matto Pro -hiirimaton, Kumu Pro -pelikuulokkeet ja Lava-kuuloketelineen. Lohdutuspalkintoina arvotaan myös kompakti Kajo 87 -näppäimistö ja mikrokuituinen Matto-hiirimatto. Vastaamalla oikein oheiseen kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jonka kolme onnekasta voittajaa pääsevät piristämään pelipisteitään uusilla tarvikkeilla.

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

Pääpalkinto

1 × PROVO-tuotepaketti (sis. Kajo Opto -näppäimistö, Noste Pro -hiiri, Matto Pro -hiirimatto, Kumu Pro -kuulokkeet ja Lava-kuuloketeline)

1. lohdutuspalkinto

1 × Kajo 87 -näppäimistö

2. lohdutuspalkinto

1 × Matto-hiirimatto

Kilpailun vastausaika päättyy 1.11.2021. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.

Kommentit

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Väijyin pitkään heidän verkkokaupan aukeamista Pelaajassa julkaistun mainoksen jälkeen! Uusi näppis on kuumottanut pitkään, mutta jokin on saanut vielä empimään, ehkä näppäinasettelu...

Käyttäjän Retro22 kuva
Retro22

toi hiiri ahdistavan näköinen

Käyttäjän markusbob kuva
markusbob
Lainaus Retro22

toi hiiri ahdistavan näköinen

Näyttää samalta kun melkein kaikki pelihiiret nykyään.

Käyttäjän Retro22 kuva
Retro22
Lainaus markusbob

[quote="Retro22"]toi hiiri ahdistavan näköinen[/quote]

Näyttää samalta kun melkein kaikki pelihiiret nykyään.

en oo nähny tollasta hiirtä mis on reikiä

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.
Lainaus Retro22

en oo nähny tollasta hiirtä mis on reikiä

Voit käyttää sitä nukkaharjana sohvan kangaspäällysteeseen

Nostoja