Tammikuun kisa: Voita upea Shenmue 3 -keräilyversio! / Kilpailut / pelaaja.fi

Tammikuun kisa: Voita upea Shenmue 3 -keräilyversio!

7.01.2020 // Kirjoittanut: Toimitus
0
Shenmue 3 -kilpailu

Shenmue 3 -kilpailu

Kahdeksantoista vuoden tuskaisa odotus päättyi tänä talvena, kun Dreamcast-klassikko Shenmue sai vihdoin jatkoa. Shenmue 3 jatkaa ikonisen sankarihahmo Ryo Hazukin tarinaa juuri siitä, mihin se vuonna 2001 jäi, ja tarjoilee nostalgianhuuruista toimintaa kaikin puolin herttaisessa retrohengessä. Osittain joukkorahoituksen voimin toteutettu projekti oli monien jo toivonsa heittäneiden fanien unelmien täyttymys, mutta vain aika näyttää, tavoittaako sarja kolmannen osansa myötä vielä uutta yleisöä.

Vastaamalla oikein tämän kuun kisakysymykseen pääset mukaan arvontaan, jossa voit saada tilaisuuden tutustua Shenmue 3:n ihmeisiin lähietäisyydeltä. Palkintona on nimittäin pelin aidosti harvinainen keräilyversio, joita tuotiin markkinoille alkutalvesta vain 5 000 kappaletta. Näyttävä paketti pitää pelin lisäksi sisällään tarroja, pinkan silitettäviä kangasmerkkejä ja kaksipuolisen mitalin, joka mukailee pelistä tuttuja lohikäärme- ja feenikspeilejä. Keräilyversion kruununjalokivi on kuitenkin japanilaistyylinen pöytävalaisin, jonka pinnalle piirtyy sen päällä ollessa lennokas kungfu-taistelukohtaus.

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

VOITTAJA

Atte Leppänen, Kuopio

PALKINNOT

1 × Shenmue 3 Collector’s Edition (PS4)

Kilpailun vastausaika päättyy 2.2.2020.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.

Nostoja