Toukokuun kisa: Voita SnowRunner-peli PlayStation 4:lle sekä mahtava SnowRunner-tuotepaketti! / Kilpailut / pelaaja.fi

Toukokuun kisa: Voita SnowRunner-peli PlayStation 4:lle sekä mahtava SnowRunner-tuotepaketti!

6.05.2020 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Kilpailu, Kisa, Voita, SnowRunner

Kauan odotettu kesä kolkuttelee jo ovella, mutta se ei meillä Pohjolan perukoilla ole lumen tuloa ennenkään estänyt. Hankien kimmellyksestä voi nauttia myös huhtikuun lopulla ilmestyneessä SnowRunner-pelissä, joka on jatkoa valtavan suosion saavuttaneelle Spintires: MudRunnerille.

Raadollisen realistisessa simulaatiossa haastetaan luontoäidin mahti ratin takaa yksin tai ystävien kera, ja rapatessa tulee epäilemättä jälleen roiskumaan. Kuraisten ojanpenkkojen ja kurjien kinttupolkujen lisäksi kuskeja vaanivat tällä kertaa lumimyrskyt ja jäiset järvet, jotka voivat osoittautua yllättävän petollisiksi keskellä kylmintä sydäntalveakin.

Vastaamalla oikein oheiseen kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jonka onnekas voittaja nappaa itselleen huikean monipuolisen SnowRunner-tuotepaketin. Pelin PlayStation 4 -version lisäksi paketti sisältää SnowRunner-logolla koristetun pipon, termosmukin, selviytymispeitteen, kylmälaukun ja pussillisen kuivalihaa. Jos näillä avuin ei selviä tulevasta juhannuksesta, niin sitten ei millään!

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

VOITTAJA

Anton Kärkäs, Lahti

PALKINTO

1 x SnowRunner-peli PlayStation 4:lle + SnowRunner-tuotepaketti (pipo, termosmuki, selviytymispeite, kylmälaukku ja pussillinen kuivalihaa).

Kilpailun vastausaika päättyy 1.6.2020.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.

Nostoja