Tammikuun kisa: Voita Logitechin League of Legends -pelitarvikesetti! / Kilpailut / pelaaja.fi

Tammikuun kisa: Voita Logitechin League of Legends -pelitarvikesetti!

5.01.2022 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
0
Tammikuun kisa: Voita Logitechin League of Legends -pelitarvikesetti!

Tammikuun Logitech + League of Legends -kilpailu!

League of Legends on luonnollisesti valtava ilmiö jo itsessään, mutta MOBA-hitin ympärille on vuosien varrella rakentunut kokonainen pienoisuniversumi, josta nyt ammennetaan inspiraatiota musiikkiin, televisioon ja monenlaisiin muihin peliprojekteihin. Tammikuun Pelaajan numerosta voi katsastaa toimituksen tuntemuksia Leaguen maailmaan sijoittuvista The Ruined King- ja Hextech Mayhem -peleistä, ja korkealla Netflflixin listoilla keikkuu yhä maasta taivaisiin ylistetty LoL-animaatiosarja Arcane. Vaikuttaisi siltä, ettei League of Legends ole enää pelkästään MOBA-pelaajien heiniä, vaan siitä on muodostumassa paljon laajemman yleisön tavoittava viihdeimperiumi.

Tammikuun kisamme ratsastaa League-kuumeen aallonharjalla. Sen palkintona on Logitechin ja Riot Gamesin yhteistyössä suunnittelema League of Legends -pelitarvikesetti, joka huokuu pelimaailman taianomaista tunnelmaa. Koristeellinen sinikultainen kattaus sisältää Logitech G PRO X -kuulokkeet, mekaanisen Logitech G PRO -näppäimistön, langattoman Logitech G PRO -hiiren sekä jylhällä maisemakuvalla varustetun ja ekstrasuuren Logitech G840 XL -hiirimaton. Vastaamalla oikein oheiseen kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jonka onnekas voittaja nappaa paketin itselleen!

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

PALKINTO

1 × Logitechin League of Legends -pelitarvikesetti (sis. Logitech G PRO X -kuulokkeet, Logitech G PRO -näppäimistö, langaton Logitech G PRO -hiiri sekä Logitech G840 XL -hiirimatto)

Kilpailun vastausaika päättyy 1.2.2022. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.

Nostoja