Syyskuun WRC 9 -kisa: Voita WRC 9 -peli haluamallesi alustalle ja Plantronicsin kuulokkeet! / Kilpailut / pelaaja.fi

Syyskuun WRC 9 -kisa: Voita WRC 9 -peli haluamallesi alustalle ja Plantronicsin kuulokkeet!

2.09.2020 // Kirjoittanut: Toimitus
0
Syyskuun WRC 9 -kisa: Voita WRC 9 -peli haluamallesi alustalle ja Plantronicsin kuulokkeet!

WRC 9 -kilpailu

Jyväskylän perinteikkäät MM-ralliajot jäivät tänä vuonna pandemian vuoksi pitämättä, mutta vauhdin hurmasta voi kaikeksi onneksi nauttia virtuaalisesti juuri ilmestyneen WRC 9:n muodossa.

Pelaajansa rallin maailmanmestaruussarjan sydämeen vievän pelisarjan uusimman osan ajotuntuma on kehittäjien lupausten perusteella aiempaa realistisempi, ja erityisesti äänimaailman immersiivisyyteen on tällä kertaa panostettu. Myös uratilan kerrotaan olevan entistä monipuolisempi, ja rallikuskin kykyjään voi nyt koetella upouusissa maisemissa muun muassa Japanin, Uuden-Seelannin ja Kenian radoilla.

Syyskuun kisamme palkintona on yksi kappale WRC 9 -peliä sekä tyylikkäät Plantronics RIG 500 Pro HC -pelikuulokkeet, jotka antavat kisakokemukselle huiman loppusilauksen. Peli on saatavilla PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Windowsille, ja kisan voittajan valittavaksi jää, mille alustalle palkintopeli laitetaan tulemaan.

Vastaamalla oikein oheiseen kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jossa yksi onnekas nappaa tämän vauhdikkaan palkintopaketin itselleen.

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

PALKINTO

1 × WRC 9 (PS4, Xbox One tai Win) + Plantronics RIG 500 Pro HC -pelikuulokkeet