Marraskuun kisa: Voita uuden sukupolven Xbox Series X -konsoli! / Kilpailut / pelaaja.fi

Marraskuun kisa: Voita uuden sukupolven Xbox Series X -konsoli!

6.11.2020 // Kirjoittanut: Toimitus
0
Marraskuun kisa: Voita uuden sukupolven Xbox Series X -konsoli!

Marraskuun Xbox Series X -kilpailu

Uuden sukupolven konsoleiden ennakkotilausmarkkinat kävivät alkusyksystä tulikuumina, ja nähtäväksi jää, kuinka moni todella saa toivomansa koneen kotiinsa heti julkaisun kieppeillä.

Kauaa mysteerin selviämistä ei kuitenkaan tarvitse enää odottaa, sillä konsolipelaamisen uusi aikakausi saa virallisen lähtölaukaisunsa 10. marraskuuta, kun Microsoftin odotetut Xbox Series X- ja Series S -konsolit ilmestyvät ensimmäisten onnekkaiden olohuoneisiin. Konsolikaksikko tarjoaa valveutuneelle kuluttajalle vaihtoehtoja niin suorituskyvyn kuin hintaluokankin suhteen, mutta molemmilta lienee lupa odottaa omalla tavallaan mainiota uuden polven pelikokemusta.

Jos itse jäit syksyllä ennakkotilausjonon hännille, hätä ei ole tämän näköinen, sillä mahtavan marraskuun kisamme palkintona on yksi kappale todellisena tehomyllynä mainostettua Xbox Series X -konsolia. Huomautettakoon tosin, että kisan vastausaika päättyy vasta joulukuun alussa, eli aivan julkaisupäiväksi palkintokonsoli ei uudelle omistajalleen ehdi. Jos pieni myöhästys ei kuitenkaan haittaa, vastaamalla oikein oheiseen kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jonka voittaja voi nauttia joulun odotuksesta upouusi konsoli kainalossaan.

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

VOITTAJA

Tuomas Hautamäki, Oulunsalo

PALKINTO

1x Xbox Series X -konsoli

Kilpailun vastausaika päättyy 1.12.2020. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.

Nostoja