Huhtikuun kisa: VOITA PlayStation 4 Pro -konsolin God of War -erikoisversio! / Kilpailut / pelaaja.fi

Huhtikuun kisa: VOITA PlayStation 4 Pro -konsolin God of War -erikoisversio!

5.04.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Huhtikuun kisa: VOITA PlayStation 4 Pro -konsolin God of War -erikoisversio!

God of War Limited Edition PS4 Pro -kilpailu (K18)

Kratos palaa pitkän tauon jälkeen 20. huhtikuuta ilmestyvässä uudessa God of War -pelissä! Pohjolan perukoille muuttanut ja yksinhuoltajaisäksi jäänyt vanha sodanjumala ei ole enää aivan yhtä vihainen kuin aiemmin, mutta kun viikinkijumalat kiinnittävät häneen ja hänen poikaansa huomiota väärällä tavalla, sappi kiehahtaa jälleen ja Leviathan-kirveelle tulee töitä.

Pelin julkaisun kunniaksi järjestämme kilpailun, jossa voit voittaa PlayStation 4 Pro -pelikonsolista todella upean God of War -erikoisversion. Erikoispaketti sisältää riimuilla ja Leviathan-kirveen kuvalla koristellun PS4 Pro -konsolin ja DualShock 4 -ohjaimen sekä pelin Day One Edition -version. Erikoisversiota tulee Suomeen saataville vain todella rajoitettu erä, joten kannattaa osallistua!

Vastaamalla oikein seuraavaan kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jossa palkintona on kyseinen PlayStation 4 Pron God of War -erikoisversio.

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

KISAN VOITTAJA

Jonna Martikainen, Helsinki

PALKINNOT

1 × God of War Limited Edition PS4 Pro -paketti (sisältää konsolin, ohjaimen ja pelin).

HUOM! Peli on kielletty alle 18-vuotiailta. Kisaan osallistuminen edellyttää vähintään 18 vuoden ikää.

Kilpailun vastausaika päättyy 2.5.2018.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.