Heinäkuun kilpailu: Voita hulppea Quantic Dream 25-vuotisjuhlapaketti! / Kilpailut / pelaaja.fi

Heinäkuun kilpailu: Voita hulppea Quantic Dream 25-vuotisjuhlapaketti!

29.06.2022 // Kirjoittanut: Niklas Tirkkonen
0
Heinäkuun kilpailu: Voita hulppea Quantic Dream 25-vuotisjuhlapaketti!

Heinäkuun Quantic Dream 25 vuotta -kilpailu

Ranskalainen Quantic Dream -pelitalo juhlii tänä vuonna 25-vuotista taivaltaan. Tuona aikana studio on niittänyt mainetta tarinavetoisten pelikokemusten pioneerina, jonka teknisesti näyttävät pelit ovat puskeneet elokuvamaista kerrontaa, nimekkäitä näyttelijöitä ja tapahtumiin vaikuttavia valintoja seikkailuihinsa. Matka lähti käyntiin erikoisella Omikron: The Nomad Soulilla, josta tie on vuosien varrella johtanut Fahrenheitiin, Heavy Rainiin, Beyond: Two Soulsiin ja viimeisimpänä Detroit: Become Humaniin. Seuraavaksi studio työstää ensimmäistä lisenssipeliään, Star Wars Eclipsea.

Tapauksen juhlistamiseksi heinäkuun kilpailumme kohdistaa parrasvalot ranskalaisstudion suuntaan. Toimitukseen on nimittäin saapunut varsin näppärä juhlapaketti, joka pitää sisällään Quantic Dream -aiheisia tuotteita, kuten avainnauhan, pinssejä, tarroja ja kynän. Mukana on myös pc-latauskoodi studion kolmeen viimeisimpään peliin eli Heavy Rainiin, Beyondiin ja Detroitiin. Niiden avulla saa erinomaisen kuvan studion tänäkin päivänä varsin ainutlaatuisesta tuotannosta.

Kyseinen Quantic Dream -juhlapaketti voi hyvässä lykyssä olla juuri sinun. Vastaamalla oikein oheiseen kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jonka onnekas voittaja nappaa paketin itselleen!

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

PALKINTO

1 × Quantic Dreamin 25-vuotisjuhlapaketti (avainnauha, pinssejä, tarroja, kynä ja pc-latauskoodi Heavy Rain-, Beyond- ja Detroit-peleihin)

Kilpailun vastausaika päättyy 1.8.2022. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.