Heinäkuun kisa: Voita tyylikäs Scarlet Nexus -ohjain Xboxille + muita tuotteita! / Kilpailut / pelaaja.fi

Heinäkuun kisa: Voita tyylikäs Scarlet Nexus -ohjain Xboxille + muita tuotteita!

30.06.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Heinäkuun kisa: Voita tyylikäs Scarlet Nexus -ohjain Xboxille + muita tuotteita!

Kesän Scarlet Nexus -kilpailu

Alkukesän sähäkin animetoimintapläjäys Scarlet Nexus ilmestyi ikävästi niin lähellä kuun vaihdetta, ettei arvostelu aivan ennättänyt tähän numeroon. Arvion myöhästyminen ei kuitenkaan estä meitä juhlimasta pelin julkaisua, sillä olemme saaneet kisapalkinnoksemme tällä kertaa Scarlet Nexus -teemaisia Xbox Series X -ohjaimia. Pelitaiteella koristeltu erikoisohjain on kirkkaine väreineen todellinen katseenvangitsija, ja se kourassa todella kelpaa puolustaa maapalloa ihmisaivoja himoitsevilta mutanteilta.

Huomionarvoista on, että Series X -ohjain toimii myös Xbox One -konsoleilla, eli palkinnosta nauttiakseen ei tarvitse omistaa uuden sukupolven konetta. Ohjaimen lisäksi palkintopakettiin kuuluu myös postikortteja, tarroja ja muita pieniä Scarlet Nexus -oheistuotteita. Paketteja on jaossa kaksi, mutta onnekkaalle pääpotin voittajalle toimitetaan lisäksi kovapintainen pelijuliste. Vastaamalla oikein oheiseen kysymykseen pääset suoraan mukaan arvontaan, jonka kaksi voittajaa nappaavat pakkaukset itselleen!

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

Palkinnot

1 × Scarlet Nexus Recruit Kit -tuotepaketti ja juliste
1 × Scarlet Nexus Recruit Kit -tuotepaketti

Kilpailun vastausaika päättyy 1.8.2021. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.

Nostoja