Helmikuun kilpailu: Voita Assassin's Creed Odysseyn upea The Fallen Gorgon -keräilypatsas ja itse peli! / Kilpailut / pelaaja.fi

Helmikuun kilpailu: Voita Assassin's Creed Odysseyn upea The Fallen Gorgon -keräilypatsas ja itse peli!

29.01.2019 // Kirjoittanut: Miika Huttunen
2
Helmikuun kilpailu: Voita Assassin's Creed Odysseyn upea The Fallen Gorgon -keräilypatsas ja itse peli!

Assassin’s Creed Odyssey -kilpailu

Assassin’s Creed Odyssey on sen verran massiivinen peli, että monilta se on saattanut mennyt läpi vasta äskettäin – jos vieläkään. Matka kuitenkin jatkuu senkin jälkeen lisäsisältöseikkailuissa, joista ensimmäinen, Legacy of the First Blade, on parhaillaan käynnissä. Jatkuvan odysseian kunniaksi luvassa on nyt kisa, jossa palkintona on peruspelin lisäksi komea, 33 senttiä korkea The Fallen Gorgon -patsas. Jos Assassin’s Creed Odyssey on vielä kokematta, kannattaa ehdottomasti osallistua!

Vastaamalla oikein seuraavaan kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jossa yksi oikein vastanneista voittaa palkinnot itselleen. Peli on kielletty alle 18 vuotiailta joten kisaan osallistuminen vaatii vähintään 18 vuoden ikää.

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

VOITTAJA

Valentin Harikkala, Laitila

PALKINNOT

1 × Assassin’s Creed Odyssey -peli (Xbox One, PS4 tai pc) ja The Fallen Gorgon -patsas.

Kilpailun vastausaika päättyy 27.2.2019. Peli on kielletty alle 18 vuotiailta joten kisaan osallistuminen vaatii vähintään 18 vuoden ikää.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Kilpailussa ikäraja 18?

Käyttäjän Ville Arvekari kuva
Ville Arvekari
Lainaus frozen

Kilpailussa ikäraja 18?

Kyllä. Lisäsin kisaan tämän puuttuneen huomautuksen.