Helmikuun kisa: Voita Hitman 3 -peli valitsemallesi konsolille! / Kilpailut / pelaaja.fi

Helmikuun kisa: Voita Hitman 3 -peli valitsemallesi konsolille!

4.02.2021 // Kirjoittanut: Toimitus
0
Helmikuun kisa: Voita Hitman 3 -peli valitsemallesi konsolille!

Helmikuun Hitman 3 -kilpailu

Kuten helmikuun Pelaaja-lehden kannestakin näkyy, modernin Hitman-saagan päättävä Hitman 3 on vihdoin täällä. Uusi osa vie agentti 47:n jälleen maailmankiertueelle Dubain helteestä aina Englannin maaseudun lakeuksille, ja matkan varrella hengestään pääsee luonnollisesti kohde jos toinenkin. PlayStation VR -visiirin omistavat pelaajat voivat halutessaan kokea jahdin huuman aivan uudesta näkökulmasta, sillä peli on ensi kertaa sarjan historiassa varustettu täydellä virtuaalitodellisuustuella.

Tämän kuun kisamme palkintona on kolme kappaletta tuoretta Hitmania. Se on tarjolla PS4:lle, PS5:lle sekä uudelle ja edelliselle Xbox-sukupolvelle, joten kisan voittajat pääsevät valitsemaan itselleen mieluisimman vaihtoehdon. Valintaa tehdessä kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että tallennusten siirto sarjan edellisistä osista onnistuu vain saman konsoliperheen sisällä. Vastaamalla oikein oheiseen kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jonka kolme onnekasta voittajaa nappaavat Hitman 3:n itselleen!

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

Palkinnot

3 × Hitman 3 -peli (PS4, PS5 tai Xbox)

Kilpailun vastausaika päättyy 1.3.2021. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.

Nostoja