Huhtikuun kisa: Voita Outriders-peli valitsemallesi konsolille! (Päivitetty) / Kilpailut / pelaaja.fi

Huhtikuun kisa: Voita Outriders-peli valitsemallesi konsolille! (Päivitetty)

31.03.2021 // Kirjoittanut: Toimitus
0
Huhtikuun kisa: Voita Outriders-peli valitsemallesi konsolille!

Päivitys 6.4.2021: Kilpailun yhteistyökumppanin toimitusongelmien takia palkinnot ovat vaihtuneet fyysisestä levyversiosta pelien digitaalisiksi versioiksi. Kisan kuvausta on päivitetty tämän myötä.

Huhtikuun Outriders-kilpailu

Huhtikuu käynnistyy rytinällä, kun kauppojen hyllyille ilmestyy Square Enixin uusi yhteistyöräiskintä Outriders.

Muun muassa Bulletstorm- ja Gears of War -sarjojen parissa puuhailleen People Can Fly -studion kehittämä toimintapläjäys vie pelaajansa vihamieliselle Enoch-planeetalle, jota uutta kotia itselleen etsivä ihmiskunta yrittää epätoivoisesti asuttaa. Pyssyjen pauketta maustetaan yliluonnollisilla erikoiskyvyillä, joiden avulla pelattavat hahmot voivat esimerkiksi manipuloida aika-avaruutta tai loitsia tulta tyhjästä. Pelin tarinavetoinen kampanja on suunniteltu enimmillään kolmelle pelaajalle, mutta sen voi halutessaan kokea alusta loppuun myös yksin.

Tämän kuun kisamme palkintona on kolme Outridersin digitaalista versiota. Kisan voittajat voivat valita itselleen sopivimman vaihtoehdon PS4:n, PS5:n sekä uuden ja edellisen sukupolven Xboxin versioista. Vastaamalla oikein oheiseen kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jonka kolme onnekasta voittajaa nappaavat uutuuspelin itselleen!

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

PALKINNOT

3 × Outriders-pelin digitaalinen versio (PS4, PS5 tai Xbox)

Kilpailun vastausaika päättyy 1.5.2020. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.

Nostoja