Kesäkuun kisa: Voita PlayStation 4 -konsoli ja The Last of Us Part II -peli! / Kilpailut / pelaaja.fi

Kesäkuun kisa: Voita PlayStation 4 -konsoli ja The Last of Us Part II -peli!

3.06.2020 // Kirjoittanut: Toimitus
3
Kesäkuun kisa: Voita PlayStation 4 -konsoli ja The Last of Us Part II -peli!

Kesän odotetuimpiin pelitapauksiin kuuluu ehdottomasti Naughty Dogin tunnelmallinen The Last of Us Part II, jossa palataan pandemian runteleman Amerikan lohduttomiin maisemiin. Seikkailua tähdittävät jälleen edellisestä osasta tutut Ellie ja Joel, jotka ovat vihdoin päässeet asettumaan aloilleen ja ryhtyneet rakentamaan itselleen uutta elämää Wyomingissa. Maailma rauhaisan selviytyjäyhteisön muurien ulkopuolella on kuitenkin edelleen vaarallinen, eikä idylli voi jatkua rikkumattomana kauaa.

Kesäkuun kisamme tarjoaa tilaisuuden selvittää, kuinka sankarikaksikon tarina jatkuu, sillä sen palkintona on yksi kappale 19. kesäkuuta ilmestyvää peliä. Siltä varalta, ettei onnekas voittaja vielä omista oikeaa pelikonetta The Last of Us Part II:n pyörittämiseen, pakkaamme kylkiäisenä mukaan myös PlayStation 4 -konsolin 500 gigatavun kovalevyllä. Arvontaan pääset tuttuun tapaan mukaan vastaamalla kilpailukysymykseen oikein.

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

PALKINTO

1 × PlayStation 4 -konsoli (500 Gt) + The Last of Us Part II -peli

Kilpailun vastausaika päättyy 1.7.2020. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.

Kommentit

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Olishan tuohon jo suonut Pro laittaa kylkeen 😬😁

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus Bloodborne

Olishan tuohon jo suonut Pro laittaa kylkeen 😬😁

Jep, mutta aina kai tuon voi lahjoittaa jollekin junnulle Fortnite-masiinaksi. Uusi Pro tietenkin kelpaisi, kun oma on sitä alkuperäistä suihkuturbiinimallia.

Käyttäjän Le1jona kuva
Le1jona

Hyvä jos voittais kun itellä ei oo PS4 konsolia vielä

Nostoja