Kilpailu: Voita The Elder Scrolls -teemainen Xbox-ohjain! / Kilpailut / pelaaja.fi

Kilpailu: Voita The Elder Scrolls -teemainen Xbox-ohjain!

13.10.2021 // Kirjoittanut: Toimitus
0
Kilpailu: Voita The Elder Scrolls -teemainen Xbox-ohjain!

The Elder Scrolls Onlinen vuoden mittainen Gates of Oblivion -sisältökausi lähenee loppuaan, ja henkeään pitkään pidättäneet pelaajat saavat aivan pian tietää, kuinka mittelö turmion prinssi Mehrunes Dagonia vastaan päättyy. 1. marraskuuta ilmestyvä Deadlands-paketti jatkaa kesällä julkaistun Blackwood-laajennuksen juonta ja solmii langanpäät yhteen Oblivion-teemaisen pelikokonaisuuden osalta.

Tämän viikon pikakisamme palkintona on kaksi The Elder Scrolls Online: Blackwoodin henkeen koristeltua Xbox-ohjainta, jotka toimivat mainiona matkamuistona reissusta daedraruhtinaan valtakuntaan. Ne on suunnitellut maailmalla mainetta niittänyt ohjaintaiteilija POPeART, jonka töitä voi ihailla muun muassa Twitterissä ja Instagramissa. Ohjaimia ei ole valmistettu laisinkaan kuluttajamyyntiin, joten ne ovat todellisia keräilyharvinaisuuksia. Vastaamalla oikein oheiseen kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jonka kaksi onnekasta voittajaa nappaavat ESO-ohjaimen itselleen!

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

Palkinnot

2 × The Elder Scrolls Online: Blackwood -ohjain Xboxille

Kilpailun vastausaika päättyy 20.10.2021. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.