Kilpailu: Voita Junk Head -leffaliput itsellesi ja kaverillesi! / Kilpailut / pelaaja.fi

Kilpailu: Voita Junk Head -leffaliput itsellesi ja kaverillesi!

6.10.2021 // Kirjoittanut: Toimitus
0
Kilpailu: Voita Junk Head -leffaliput itsellesi ja kaverillesi!

Takahide Horin kehittämä Junk Head -animaatioilmiö on löytänyt viimein tiensä myös täkäläisille valkokankaille. Peräti seitsemän vuoden ajan kehitetty Junk Head -elokuva onkin jo noussut indie-hitiksi maailmalla.

Junk Head seuraa maanalaisissa tunneleissa elävien rojurobottiklaanien edesottamuksia maailmassa, jossa ihmiskunta on sterilisoitunut.

– Elämä on taistelua – myös roboteille. Painemittarit väräjävät punaisella. Haasteita riittää joka hetkelle. Akuutista ahmimisesta tunnettuja anusmatoja tunkee esiin tunneleiden seinistä juuri silloin kun kaipaisi hetken rauhaisan robottista laatuaikaa, maailailee elokuvan kuvaus.

Perjantaihin asti käynnissä olevassa kilpailussamme neljä onnekasta voittaa itselleen ja kaverilleen liput Junk Headin itse valitsemaansa näytökseen Finnkinon teattereissa. Liput ovat voimassa 31. lokakuuta asti. Elokuvan ikäraja on 12.

Osallistuaksesi mukaan arvontaan sinun on vain vastattava oikein trailerin jälkeen löytyvään kisakysymykseen.

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

PALKINNOT

4 x Kaksi lippua Junk Head -elokuvan Finnkino-näytöksiin.

Kilpailun vastausaika päättyy 8.10.2021. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.