Kilpailu: VOITA kolmen kuukauden PlayStation Plus -jäsenyys! / Kilpailut / pelaaja.fi

Kilpailu: VOITA kolmen kuukauden PlayStation Plus -jäsenyys!

4.03.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Kilpailu: VOITA kolmen kuukauden PlayStation Plus -jäsenyys!

Oletko PlayStation Plus -peliajan tarpeessa? Pelaajalehti.com käynnistää nyt kilpailun, jossa palkintona on viidelle onnekkalle kolmen kuukauden PlayStation Plus -jäsenyys!

PlayStation Plus -jäsenyydellä voit pelata vapaasti PlayStation-verkkopelejä, joiden lisäksi pääset käsiksi kuukausittaiseen PlayStation Plus -pelitarjontaan. Nyt maaliskuussa PS Plus -jäsenet pääsevät käsiksi kahteen PlayStation 4 -peliin, jotka ovat The Witness ja Call of Duty: Modern Warfare Remastered.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered on nimensä mukaisesti remasteroitu versio suositun sotapelisarjan klassisimmasta osasta, joka siirsi rymistelyn ensimmäistä kertaa moderniin sodankäyntiin. Vauhdikkaan yksinpelikampanjan lisäksi mukana on tietenkin yksi aikansa mullistavimmista verkkomoninpeleistä.

The Witness sen sijaan on indie-kehittäjä Jonathan Blow'n mestarillinen seikkailuhenkinen pulmapeli, jossa ratkotaan sadoittain graafisia aivopähkinöitä. Sen mystinen saari on kauttaaltaan täynnä erilaisia paneeleja, jotka sisältävät samaan perusmekaniikkaan nojaavan ongelman. Arvostelun voi lukea täältä.

Vastaamalla oikein seuraavaan kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jossa viisi oikein vastannutta voittaa palkinnon itselleen.

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

VOITTAJAT

Aake Mäkelä, Oulu
Leena Arponen, Nastola
Sami Haapala, Laihia
Timo Paarto, Jyväskylä
Joona Vuopala, Tampere

 

PALKINNOT

5× kolmen kuukauden PlayStation Plus -jäsenyys.

Kilpailun vastausaika päättyy 18.3.2019.