Kilpailu: Voita näyttävä The Art and Making of Control -taidekirja! / Kilpailut / pelaaja.fi

Kilpailu: Voita näyttävä The Art and Making of Control -taidekirja!

27.01.2021 // Kirjoittanut: Toimitus
1
Kilpailu: Voita näyttävä The Art and Making of Control -taidekirja!

Sydäntalven Control-kisa

Kotimaisen Remedyn puolisentoista vuotta sitten ilmestynyt toimintapeli Control sai aikanaan mainion vastaanoton, ja sen kiitellyimpiin piirteisiin lukeutui eritoten teoksen huima taiteellinen anti. Peli oli visuaalisesti äärimmäisen rohkea ja kiintoisa, ja siispä ehdottomasti viime vuosien graafisesti mieleenpainuvimpia tapauksia. Onkin siis vain sopivaa, että taiteellisesta prosessista pelin takana on nyt julkaistu The Art and Making of Control -nimeä kantava kirja, jonka miltei 400 sivua pursuavat luonnoksia, konseptitaidetta, haastatteluja ja kommentteja pelin kehittäjiltä.

Tämän viikon verkkokisamme palkintona on kaksi kappaletta taidekirjaa, joka saapuu jykevässä suojakotelossa kolmen kauniin taidekortin kera. Pelaajakansaa muistutettakoon tässä yhteydessä myös siitä, että pelin huikeista maisemista pääsee pian nauttimaan myös PlayStation 5:llä ja Xboxin Series -konsoleilla, joille se saapuu 2. helmikuuta muun muassa säteenseurantateknologialla ehostettuna.

Vastaamalla oikein oheiseen kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jonka kaksi onnekasta voittajaa pokaavat näyttävän The Art and Making of Control -taidekirjan itselleen!

Kilpailu: Voita näyttävä The Art and Making of Control -taidekirja!

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

PALKINNOT

2 x The Art and Making of Control -taidekirja

Kilpailun vastausaika päättyy 3.2.2021. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.

Kommentit

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

Hyvä peli ja seksikäs taidekirja. Tänne heti.