Kilpailu: Voita tyylikäs Kraken X53 RGB -nestejäähdytin pelitietokoneeseesi! / Kilpailut / pelaaja.fi

Kilpailu: Voita tyylikäs Kraken X53 RGB -nestejäähdytin pelitietokoneeseesi!

23.11.2020 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
0
Kilpailu: Voita tyylikäs Kraken X53 RGB -nestejäähdytin pelitietokoneeseesi!

Black Weekin NZXT Kraken X53 RGB -kisa

Pelitietokoneiden rakentelussa ei ole enää pitkään aikaan ollut kyse pelkästä tehojen maksimoinnista, vaan alati tärkeämmäksi osaksi loistavaa lopputulosta on noussut kokoonpanon tyylikkyys. Ohjelmoitavat RGB-valot koristavat koppia nykyään niin sisä- kuin ulkopuoleltakin, ja komponentit, joita ei saisi halutessaan kuorrutettua värivaloilla, ovat harvassa.

Komponenttivalmistaja NZXT on juuri paljastanut Kraken-nestejäähdytinsarjansa uudet tulokkaat, jotka sopivat koneensa esteettisestä ilmeestä tarkoille mainiosti. Päivitetyt X-3 -sarjan jäähdyttimet ovat hiljaisia, tehokkaita ja täydellisinä pakettiratkaisuina helppokäyttöisiä myös amatöörirakentelijan näkökulmasta. Lisäksi sekä niiden tuulettimet että pumppu on viimeistelty kirkkaana loistavilla RGB-valoilla, jotka tuovat väriä ja eloisuutta mihin tahansa kokonaisuuteen.

Suurena kulutusjuhlana tunnetun Black Weekin käynnistävän kilpailumme palkintona on päivitetyn Kraken X-3 -tuotesarjan kompaktein, 240-millimetrinen X53 RGB -nestejäähdytysjärjestelmä. Vastaamalla oikein oheiseen kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jossa yksi onnekas nappaa tyyliä tihkuvan pääpalkinnon itselleen.

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

VOITTAJA

Joni Tukiainen, Pilkanmaa

PALKINNOT

1 x NZXT Kraken X53 RGB -nestejäähdytin

Kilpailun vastausaika päättyy 30.11.2020. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.