Kilpailu: Voita virtuaalilippu BlizzCon 2019 -tapahtumaan! / Kilpailut / pelaaja.fi

Kilpailu: Voita virtuaalilippu BlizzCon 2019 -tapahtumaan!

16.10.2019 // Kirjoittanut: Miika Huttunen
2
kilpailu, blizzard, blizzcon, virtual ticket

BlizzCon 2019 -kisa

Taas on se aika vuodesta, nimittäin BlizzConin aika! Kyseessä on Blizzardin oma eeppinen suurtapahtuma, jossa juhlistetaan sen suurimpia pelisarjoja, niiden tekijöitä sekä faneja. Kahden päivän ajan luvassa on kehittäjäpaneeleita, yhteisökilpailuita, esityksiä, cosplay-kisoja, esports-finaaleita sekä tietenkin paljon uutta tietoa nykyisistä ja tulevista Blizzardin peleistä.

Tapahtuma on mahtava kokemus paikanpäällä, mutta siihen voi osallistua myös virtuaalisen lipun avulla. Sen avulla voit seurata koko tapahtumaa verkon välityksellä kotoasi käsin suorana tai myöhemmin omaan tahtiin jälkilähetyksinä. Virtuaalilipulla saat myös pääsyn BlizzCon All Access Channel –kanavaan, joka seuraa tapahtumaa suorana ja tarjoaa lisähaastatteluita sekä kommentointia paikan päältä. Eikä siinä vielä kaikki!. Virtuaalilipun mukana tulee myös läjä digitaalista lisäsisältöä World of Warcraftiin, Overwatchiin, StarCraft II:een, Heroes of Stormiin, Hearthstoneen ja Diablo III.een.

BlizzCon 2019 järjestetään tänä vuonna 1.-2. marraskuuta. Lisää tietoa tapahtumasta, sen aikatauluista ja ohjelmasta löytää täältä.

Tapahtuman kunniaksi Pelaaja.fi järjestää kilpailun, jossa voit voittaa itsellesi kyseisen BlizzCon 2019 -virtuaalilipun! Vastaamalla oikein seuraavaan kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jossa kolme oikein vastanneista voittaa lipun itselleen.

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

VOITTAJAT

Jenny Stenberg, Lahti
Jaani Rautakumpu, Seinäjoki
Kalle Lepistö, Espoo

 

PALKINNOT

3 × BlizzCon Virtual Ticket -virtuaalilippu vuoden 2019 BlizzCon-tapahtumaan.

Kilpailun vastausaika päättyy 27.10.2019.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Ei voittajia ?

Käyttäjän Miika Huttunen kuva
Miika Huttunen

Meinasi unohtua, arvotaan asap!

Nostoja