Kilpailu: Voita World War Z -peli ja keräilytavaraa! / Kilpailut / pelaaja.fi

Kilpailu: Voita World War Z -peli ja keräilytavaraa!

14.06.2019 // Kirjoittanut: Miika Huttunen
2
Kilpailu: Voita World War Z -peli ja keräilytavaraa!

Kun zombivitsaus tuhoaa maailman, yhteistyössä on voimaa! World War Z on löyhästi samanimiseen kirjaan perustuva neljän pelaajan yhteistyöpeli, jossa selviytyjien joukko yrittää pitää pintansa jopa tuhatpäiseksi kasvavaa zombijoukkoa vastaan. Valittavana on kuusi erilaista hahmoluokkaa omine aseineen ja erikoiskykyineen. Mukana on mahdollisuus myös taistella toista ihmispelaajien ryhmää vastaan zombilaumojen keskellä.

Nyt luvassa on kisa, jossa voit voittaa itsellesi pelin haluamallesi alustalle (PS4, Xbox One tai pc) sekä World War Z -aiheista keräilytavaraa, kuten reppu, t-paita, kynä, monitoimityökalu ja varoituskyltti. Vastaamalla oikein seuraavaan kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jossa yksi oikein vastanneista voittaa itselleen kyseisen palkintopaketin!.

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

VOITTAJA

Tiina Lehtonen, Jyväskylä

PALKINNOT

1 × World War Z -peli (PS4, Xbox One tai pc) + World War Z -reppu, -t-paita, -kynä, -varoituskyltti, -monitoimityökalu, -muistitikku ja -mediavihkonen.

Kilpailun vastausaika päättyy 24.6.2019.

HUOM! Peli on kielletty alle 18 vuotiailta. Kisaan osallistuminen edellyttää vähintään 18 vuoden ikää.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin

Kommentit

Käyttäjän Drunkbot kuva
Drunkbot

Sinulla ei ole käyttöoikeuksia tälle sivulle.

Käyttäjän Miika Huttunen kuva
Miika Huttunen

Hopsan, nyt pitäisi toimia!