KISA: Voita BlizzCon 2018 Virtual Ticket! / Kilpailut / pelaaja.fi

KISA: Voita BlizzCon 2018 Virtual Ticket!

1.10.2018 // Kirjoittanut: Miika Huttunen
0
BlizzCon 2018–kilpailu

BlizzCon 2018–kilpailu

Oletko aina halunnut ottaa osaa BlizzCon-tapahtumaan, mutta et ole päässyt paikalle? Ei hätää, osallistumalla tähän kisaan voit voittaa itsellesi mahdollisuuden ottaa osaa tapahtumaan virtuaalisesti!

Blizzcon on eepinen tapahtuma, jossa kahden päivänä ajan juhlistetaan kaikkea Blizzardiin ja sen peleihin liittyvää. Luvassa on kehittäjäpaneeleita, yhteisökilpailuita, esityksiä, cosplay-kisoja, esports-finaaleita sekä tietenkin paljon uutta tietoa nykyisistä ja tulevista Blizzardin peleistä sekä niiden tekemisestä.

Virtuaalisella lipulla voit seurata koko tapahtumaa verkon välityksellä kotoasi käsin suorana tai myöhemmin omaan tahtiin jälkilähetyksinä. Virtuaalilipulla saat myös pääsyn BlizzCon All Access Channel –kanavaan, joka seuraa tapahtumaa suorana ja tarjoaa lisähaastatteluita sekä kommentointia paikan päältä.<>

BlizzCon 2018 järjestetään 2.-3.11.2018 Anaheimissa, Kaliforniassa. Lisää tietoa tapahtumasta löytää täältä.

Eikä siinä vielä kaikki! Sokerina pohjalla virtuaalilipun mukana tulee myös läjä digitaalista lisäsisältöä Overwathciin, World of Warcraftiin, StarCraft II:een, Heroes of the Stormiin, Hearthstoneen ja Diablo III:een. World of Warcraftin pelaajille on lisäksi luvassa ekstraherkkua, sillä lippu avaa pääsyn World of Warcraft Classic –demoon, joka ilmestyy testattavaksi BlizzConin aikana.

Älä siis aikaile vaan osallistu tähän kisaan! Seuraavaan kysymykseen oikein vastanneiden kesken arvotaan kolme BlizzCon 2018 Virtual Ticket –lippua.

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

VOITTAJAT

Anssi Alkio, Helsinki
Lassi Pyydysmäki, Tampere
Matti Rönkkäinen, Espoo

PALKINNOT

3x BlizzCon 2018 Virtual Ticket

Kilpailun vastausaika päättyy 15.10.2018.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin

Nostoja