Kisa: Voita Chrono Cross -peli ja näyttävä metallijuliste! / Kilpailut / pelaaja.fi

Kisa: Voita Chrono Cross -peli ja näyttävä metallijuliste!

20.04.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
0
Kisa: Voita Chrono Cross -peli ja näyttävä metallijuliste!

Chrono Cross: The Radical Dreamers Edition -kilpailu

Square Enix teki tässä kuussa historiaa tuomalla vuoden 1999 klassisen Chrono Cross -roolipelinsä ensimmäistä kertaa Eurooppaan – vieläpä ehostetussa kuosissa. Audiovisuaalisesti kauttaaltaan remasteroitu Chrono Cross: The Radical Dreamers Edition on melkoinen kulttuuriteko myös siksi, että se sisältää aiemmin vain Japanissa julkaistun Satellaview-tekstiseikkailun Radical Dreamers - Le Trésor Interdit -. Sivuseikkailu on ehdottomasti kokemisen arvoinen, sillä se toimii tietynlaisena siltana Super Nintendon Chrono Triggerin ja Chrono Crossin välillä.

Pelaaja.fissä juhlimme klassikon rantautumista vanhalle mantereelle pienellä viikkokisalla, jonka palkintona on digitaalisten pelikoodien lisäksi tyylikkäitä metallisia Chrono Cross -julisteita. Metallijulisteilla on korkeutta noin 40 senttimetriä, ja niitä koristaa uusintajulkaisun raikkaan merellinen kansikuva. Vastaamalla oikein oheiseen kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jonka kaksi onnekasta voittajaa nappaavat pelin ja julisteen itselleen!

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

Palkinnot

1 x Chrono Cross: Radical Dreamers Edition -pelikoodi (PS4) + metalliprintti
1 x Chrono Cross: Radical Dreamers Edition -pelikoodi (Xbox) + metalliprintti

Kilpailun vastausaika päättyy 27.4.2022. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.