KISA: Voita Crash Bandicoot N. Sane Trilogy! / Kilpailut / pelaaja.fi

KISA: Voita Crash Bandicoot N. Sane Trilogy!

29.11.2018 // Kirjoittanut: Miika Huttunen
1
KISA: Voita Crash Bandicoot N. Sane Trilogy!

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy –kilpailu

Kaikkien rakastama kävelevä pussimäyrä Crash palasi viime vuonna N. Sane Trilogyn myötä. Se kasasi yhteen tuhosankarin kolme ensimmäistä peliä uusittuina versioina ja tänä kesänä kyseinen kokoelma julkaistiin myös Nintendo Switchille.

N. Sane Trilogyn pelejä on uusittu hieman lisäämällä niihin muun muassa parempi tallennusjärjestelmä, mahdollisuus pelata useimpia kenttiä Crashin siskona Cocona ja paranneltu pelien äänimaailmaa sekä välianimaatioita. Kokoelma on huikea mahdollisuus tutustua uudelleen tai ensimmäistä kertaa näihin klassikkopeleihin.

Jos kokoelma ei ole ennestään tuttu ja Switch kotoa löytyy, kannattaa nyt ottaa osaa tähän kisaan. Vastaamalla oikein seuraavaan kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jossa kolme onnekasta oikein vastannutta voittavat itselleen Crash Bandicoot N. Sane Trilogy -pelin Nintendo Switchille.

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

VOITTAJAT

Asta Latva, Noormarkku
Arto Kemppainen, Kajaani
Jari Suomalainen, Vantaa

PALKINNOT

3 x Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Nintendo Switchille.

Kilpailun vastausaika päättyy 7.12.2018. Palkinnot on saatu Activisionilta.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin

Kommentit

Käyttäjän Carpathian kuva
Carpathian

Vastausvaihtoehdot 5/5