Kisa: Voita The Elder Scrolls: High Isle -teemoitetut HyperX Cloud II -pelikuulokkeet! / Kilpailut / pelaaja.fi

Kisa: Voita The Elder Scrolls: High Isle -teemoitetut HyperX Cloud II -pelikuulokkeet!

6.06.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
0
Kisa: Voita The Elder Scrolls: High Isle -teemoitetut HyperX Cloud II -pelikuulokkeet!

The Elder Scrolls Online: High Isle -kuulokekilpailu

The Elder Scrolls Onlinen seuraava suuri seikkailu on käynnistymässä, sillä massiiviroolipelin tuoreen High Isle -laajennuksen aika on käsillä. Laajennuksen puitteissa pelaajat pääsevät tutkimaan sen uutta nimikkoaluetta, joka on täysin ennennäkemätön ja ritarillinen kolkka Tamrielin ja Elder Scrollsin maailmassa.

Laajennuksen saapumisen kunniaksi HyperX on valmistanut yhdessä Bethesdan kanssa High Isle -teemoitetun version tunnetusta Cloud II -kuulokemikrofonistaan, joilla myös Elder Scrollsin äänimaailma herää entistä tunnelmoivammin ja syvällisemmin henkiin. HyperX Cloud II:n kestävä rakenne, keinonahalla päällystetyt korvakupit sekä muistivaahdosta valmistetut korvatyynyt pitävät huolen mukavasta käyttökokemuksesta pidempienkin pelisessioiden aikana.

Kyseiset pelikuulokkeet ovatkin nyt palkintona Pelaaja.fin tuoreessa viikkokilpailussa. Vastaamalla oikein oheiseen kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jonka voittaja pokkaa kuulokkeet itselleen.

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

Palkinnot

1 x  High Isle -teemoitetut HyperX Cloud II -pelikuulokkeet

Kilpailun vastausaika päättyy 13.6.2022. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.

 

Nostoja