Kisa: Voita himoittu Elden Ring -tuotepaketti! / Kilpailut / pelaaja.fi

Kisa: Voita himoittu Elden Ring -tuotepaketti!

18.11.2021 // Kirjoittanut: Toimitus
0
Kisa: Voita himoittu Elden Ring -tuotepaketti!

Elden Ring -fanituotekilpailu

Alkuvuoden ylivoimaisesti varrotuimmasta pelistä, Souls-kehittäjä FromSoftwaren Elden Ringistä, saatiin viime viikonloppuna viimein ensimaistiaisia suljetun verkkotestin muodossa. Pelaajan omat tunnelmoinnit kokemuksesta ennättävät vasta lehden joulukuun numeroon, mutta muualta maailmalta on jo kantautunut yllin kyllin ihastuneita ennakkovaikutelmia, joiden perusteella pitkä ja harras odotus ei ole mennyt hukkaan.

Tämän viikon pikakisamme palkintona on Elden Ring -tuotepaketti, jonka voimin omaa faniuttaan voi julkisesti julistaa jo hyvissä ajoin ennen pelin julkaisua. Kokonaisuus sisältää pelin logolla varustetun tyylikkään repun, termospullon sekä kahvimukin. Pakettia on tähän asti jaettu vain peliä ennakkoon testanneille lehdistön jäsenille ja vaikuttajille, joten kyseessä on todellinen keräilyharvinaisuus. Vastaamalla oikein oheiseen kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jonka onnekas voittaja nappaa setin itselleen!

Kisa: Voita himoittu Elden Ring -fanituotepaketti!

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

Palkinnot

1 × Elden Ring -tuotepaketti

Kilpailun vastausaika päättyy 25.11.2021. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.

Nostoja