Kisa: Voita hulppea Saints Row -tavarapaketti ja pelin latauskoodi! / Kilpailut / pelaaja.fi

Kisa: Voita hulppea Saints Row -tavarapaketti ja pelin latauskoodi!

26.08.2022 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Kisa: Voita hulppea Saints Row -tavarapaketti ja pelin latauskoodi!

Volitionin tuttu sekoilusarja on täällä taas! Avoimen maailman toimintamylleryksen uusin osa kulkee puhtaasti nimellä Saints Row, ja luvassa on tällä kertaa paluu maanläheisempään toimintaan täysin uusien hahmojen ja maisemakattauksen kera. Tällä viikolla ilmestynyt toiminta on silti tutun ylilyötyä ja huumoripitoista toimintaa, josta ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu!

Uuden pelin julkaisun kunniaksi järjestämmekin viikon mittaisen Saints Row -kilpailun, jonka palkintona on muhkea Saints Row -tuotepaketti. Se pitää uumenissaan muun muassa Saints Row -teemoitetun laukun, dollarikuvioidun pyyhkeen, USB-neovalon, kaksi shottilasia, pullonavaajan, led-valaistun naamion sekä Saints Row -sukat! Tavarasetin lisäksi mukana on itse pelin latauskoodin halutulle alustalle.

Vastaamalla oikein tämänkertaiseen kisakysymykseen pääset mukaan arvontaan, jonka onnekas voittaja nappaa koko komean paketin itselleen!

Palkintokuva

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

PALKINTO

1 × Saints Row -tavarapaketti + Saints Row -pelin digitaalinen latauskoodi (joko PlayStation-, Xbox- tai pc-alustat).

Kilpailun vastausaika päättyy 4.9.2022. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.

Nostoja