KISA: Voita Octopath Traveler II -keräilyversio ja pelin Nintendo Switch -versio! / Kilpailut / pelaaja.fi

KISA: Voita Octopath Traveler II -keräilyversio ja pelin Nintendo Switch -versio!

23.02.2023 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
KISA: Voita Octopath Traveler II -keräilyversio ja pelin Nintendo Switch -versio!

Retrompaa pikseligrafiikkaa modernimpaan tyyliin päivittävää roolipelailua tarjoillaan jälleen tällä viikolla, kun Octopath Traveler II ilmestyy tänä perjantaina 24. helmikuuta Nintendo Switchillä, PlayStation 4:llä, PlayStation 5:llä ja pc:llä Steamin kautta. Pelaamisen voi jo aloittaa ilmaisella Octopath Traveler II Prologue -demolla, joka on ladattavissa kaikilla mainituilla alustoilla. Demossa tehdyn pelitilanteen voi siirtää myös lopulliseen peliin.

Octopath Traveler II:ssa kahdeksan uutta sankaria lähtee elämänsä seikkailuun aivan yhtä tuoreessa ja steampunk-vaikutteitakin saaneessa maailmassa. Luvassa on perinteitäkin kunnioittavaa japanilaista roolipelaamista aina vuoropohjaisia taisteluita myöten, mutta myös uudenlaisia hahmokohtaisia erikoiskykyjä ja vuorokaudenvaihtelua, jotka syventävät seikkailua entisestään.

Tämänkertaisessa kilpailussamme syvennytäänkin Octopath Traveler II:n maailmaan, sillä kisapalkintonamme on tällä erää pelin komea keräilyversio. Sen kupeesta tulee löytymään pelin Nintendo Switch -versio. Keräilyversio pitää sisällään figuurit pelin jokaisesta kahdeksasta pelattavasta päähahmosta, tyylikkään 44-sivuisen taidekirjan sekä pelin musiikkiraitoja sisältävä mini-soundtrackin CD-levynä

Osallistumalla kilpailuun tämä jokaisen JRPG-fanin pelihyllyssä komealta näyttävä paketti saattaa hyvällä lykyllä olla juuri sinun! Vastaamalla oikein alla olevaan kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jonka voittaja saa paketin omakseen.

 

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

Pääpalkinto

1 × Octopath Traveler II -keräilyversio + Octopath Traverel II -peli Nintendo Switchille.

Kilpailun vastausaika päättyy 3.3.2023. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.