KISA: Voita Overwatch: Legendary Edition! / Kilpailut / pelaaja.fi

KISA: Voita Overwatch: Legendary Edition!

21.11.2018 // Kirjoittanut: Miika Huttunen
0
KISA: Overwatch: Legendary Edition!

Overwatch: Legendary Edition –kilpailu

Yli 40 miljoonaa pelaajaa on jo kokeillut taitojaan verkkoräiskintä Overwatchissa, mutta jos et ole vielä yksi heistä, niin nyt tarkkana! Osallistumalla tähän kisaan voit nimittäin voittaa itsellesi pelin Legendary Edition -erikoisversion pc:lle, joka sisältää pelin lisäksi kaikenlaista digitaalista lisäkivaa. Mukana on muun muassa 15 lisäulkoasua pelin hahmoille, kuten Mystery Man MaCree ja Shrike Ana. Lisäksi paketin mukana tulee lisäbonuksia muihin Blizzardin peleihin, kuten Tracer-hahmo Heroes of the Storm -peliin.

Vastaamalla oikein seuraavaan kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jossa viisi onnekasta voittavat pelin itselleen. Osallistu nopeasti, sillä kisa päättyy sunnuntaina!

Sillä välin voit myös halutessasi kokeilla peliä itse, sillä se on ilmaiseksi testattavissa niin konsoleilla kuin pc:lläkin 20.- 27.11. välisenä aikana. Lisää tietoa löytää täältä.

 

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

 

VOITTAJAT

Elina Kesola, Tampere

Ronny Kuusinen, Ikaalinen
Anne-Marie Alakoski, Tampere
Jussi Väisänen, Kuopio
Tuomas Tiippana, Jyväskylä
 

PALKINNOT

5 x Overwatch: Legendary Edition -latauskoodi pc:lle.

Kilpailun vastausaika päättyy 25.11.2018. Palkinnot on saatu Blizzardilta.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin

Nostoja