KISA: Voita Red Dead Redemption 2 -peli + tavaraa! / Kilpailut / pelaaja.fi

KISA: Voita Red Dead Redemption 2 -peli + tavaraa!

29.10.2018 // Kirjoittanut: Miika Huttunen
0
Voita Red Dead Redemption 2 -peli + tavaraa!

Red Dead Redemption 2 –kilpailu

Rockstar Gamesin odotettu villin lännen eepos Red Dead Redemption 2 on viimein julkaistu. Peli kertoo Van der Linde -jengin lainsuojattomien elämästä lain ja järjestyksen ollessa alati heidän kintereillään. Onko vapaus kuolemisen arvoista ja mitä muita vaihtoehtoja lainsuojattomilla edes on?

Jos et vielä ole hypännyt mukaan tähän uskomattoman laajan ja yksitysikohtaisen maailman omaavaan seikkailuun, kannattaa siis osallistua tähän kisaan! Sen oikein vastanneiden kesken arvotaan yksi Red Dead Redemption 2 -peli joko Xbox Onelle tai PS4:lle, sekä monenlaista RDR2- ja Rockstar -tavaraa, kuten emalinen kahvimuki, t-paita, zippo-sytytin, lasikynttilä, pullonavaaja, avaimenperä, tarroja ja pinssejä.

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

VOITTAJA

Tuomo Nevalainen, Hollola

PALKINNOT

1x Red Dead Redemption 2 -peli (Xbox One tai PS4, fyysinen tai digitaalinen versio), RDR2 -t-paita, -kahvimuki, -avaimenperä, -pinssejä, -pullonavaaja, -tarroja, -lasikynttilä sekä -zippo-sytytin.

Kilpailun vastausaika päättyy 4.11.2018. Peli on kielletty alle 18 vuotiailta joten kisaan osallistuminen vaatii vähintään 18 vuoden ikää.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin

Nostoja