Kisa: Voita suuri ja mahtava Call of Duty: Black Ops 4 -keräilyversio! / Kilpailut / pelaaja.fi

Kisa: Voita suuri ja mahtava Call of Duty: Black Ops 4 -keräilyversio!

11.04.2019 // Kirjoittanut: Toimitus
0
Call fo Duty: Black Ops 4 -kilpailu

Call of Duty: Black Ops 4 -kilpailu

Call of Duty: Black Ops 4:n battle royale -pelitila on ilmaiseksi pelattavissa koko huhtikuun ajan ja sen kunniaksi Pelaajalehti.com järjestää kilpailun, jossa voit voittaa itsellesi pelin todella komean zombitila-teemaisen Mystery Box Edition -erikoisversion!

Mystery Box Edition pitää sisällään tietenkin itse pelin ja sen kausipassin, 1000 palan zombipalapelin, ensimmäisen numeron Dark Horse Comicin Call of Duty: Black Ops 4 Zombies -sarjakuvasta, kolme zombilitografiaa, zombiaiheisia hahmopinssejä, moninpelin spesialistien hihamerkkejä, Black Ops 4 -teemaisen kännykkäpidikkeen ja metallisen pelikotelon. Koko komeuden kruunaa zombiteemainen laatikko, joka on varustettu ääni- ja valoefekteillä!

Tämä huikea paketti voi olla sinun, jos tiedät vastauksen seuraavaan kysymykseen. Kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan yksi kappale Call of Duty: Black Ops 4 Mystery Box Edition -erikoisversio Xbox Onelle.

 

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

VOITTAJA

Antti-Pekka Komulainen, Iisalmi

PALKINNOT

1x Call of Duty: Black Ops 4 Mystery Box Edition -erikoisversio Xbox Onelle.

Kilpailun vastausaika päättyy 18.04.2019. 

HUOM! Peli on kielletty alle 18 vuotiailta. Kisaan osallistuminen edellyttää vähintään 18 vuoden ikää.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.