Kisa: Voita vino pino Final Fantasy XIV: Endwalker -fanituotteita! / Kilpailut / pelaaja.fi

Kisa: Voita vino pino Final Fantasy XIV: Endwalker -fanituotteita!

7.12.2021 // Kirjoittanut: Toimitus
1
Kisa: Voita vino pino Final Fantasy XIV: Endwalker -fanituotteita!

Final Fantasy XIV: Endwalker -fanituotekilpailu

Valtavaa suosiota nauttiva verkkoroolipeli Final Fantasy XIV kääntää tänään uuden lehden, kun sen kuumeisesti odotettu Endwalker-laajennus saapuu vihdoin kaiken kansan saataville. Lisäosan on määrä laittaa pelin nykyinen tarinankaari kauniiseen pakettiin, mutta toimia samalla lähtölaukauksena upouusille seikkailuille. Uusien alueiden, tehtävien ja luolastojen lisäksi Endwalker tuo peliin muun muassa kaksi uutta hahmoluokkaa: Sage-parantajan ja viikatetta heiluttelevan Reaperin.

Pelaaja.fissä juhlimme laajennuksen julkaisua viikkokisalla, jonka palkintona on tuhti paketti täynnä Final Fantasy XIV -aiheista fanitavaraa. Monipuolinen kattaus sisältää hupparin, T-paidan, suola- ja pippurisirottimet, lumisadepallon, pöytäkellon, pehmoleluja, pillillä varustetun juomamukin sekä suloisen saukkolampun. Vastaamalla oikein oheiseen kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jonka onnekas voittaja nappaa setin itselleen!

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

Palkinnot

1 × Final Fantasy XIV -tuotepaketti

Kilpailun vastausaika päättyy 14.12.2021. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.

Kommentit

Käyttäjän Yerted kuva
Yerted

No nyt on kyllä uskomattoman hieno kisa!!!! 😍

Nostoja