Lenovon Star Wars: Jedi Challenges -kilpailu – VOITA Lenovon AR-lasit ja ryhdy jediksi! / Kilpailut / pelaaja.fi

Lenovon Star Wars: Jedi Challenges -kilpailu – VOITA Lenovon AR-lasit ja ryhdy jediksi!

6.04.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Lenovon Star Wars: Jedi Challenges -kilpailu – VOITA Lenovon AR-lasit ja ryhdy jediksi!

Lenovon Star Wars: Jedi Challenges -kilpailu

Jokainen Tähtien sota -fani on ainakin kerran elämässään halunnut itsekin ryhtyä jediritariksi ja pidellä valomiekkaa kädessään. Lenovon Star Wars: Jedi Challenges -pelipaketti täyttää tämän fanien unelman. Sitä varten ei tarvitse edes matkustaa kaukaiseen galaksiin, sillä sen voi kokea nyt AR-ympäristössä eli lisätyssä todellisuudessa.

Star Wars: Jedi Challenges -pelipaketti sisältää Lenovo Mirage AR -lasit, valomiekkaohjaimen ja pienen seurantamajakan. Jedihaasteet alkavat, kun lataa yhteensopivaan älypuhelimeen Android- tai iOS-sovelluksen, kiinnittää puhelimen laseihin ja tarttuu ohjaimeen. Vastustajansa voi valita Imperiumin ikonisten hahmojen joukosta. Valomiekkataisteluiden lisäksi voi myös pelata holografista shakkia tai johtaa kuuluisia taisteluja eri planeetoilla. Lisätietoja tästä huikeasta paketista on osoitteessa www3.lenovo.com/fi/fi/jedichallenges.

Vastaamalla oikein seuraavaan kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jossa palkintona on neljä kappaletta Lenovon Star Wars: Jedi Challenges -pelipaketteja (arvo 149 €).

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

VOITTAJAT

Petteri Viitala, Nokia
Niki Hytönen, Pori
Henrietta Ylitalo, Kuru
Samuli Koskimaa, Jyväskylä
 

PALKINNOT

4 × Lenovon Star Wars: Jedi Challenges -pelipaketti. Pelaaminen vaatii yhteensopivan älypuhelimen.

Kilpailun vastausaika päättyy 2.5.2018.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.