Maaliskuun kisa: Voita ultrakevyt Logitech G Pro X Superlight -kilpapelihiiri! / Kilpailut / pelaaja.fi

Maaliskuun kisa: Voita ultrakevyt Logitech G Pro X Superlight -kilpapelihiiri!

2.03.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Maaliskuun kisa: Voita ultrakevyt Logitech G Pro X Superlight -kilpapelihiiri!

Maaliskuun Logitech G Pro X Superlight -kilpailu

Pelihiiriä on kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin, ja pelaajien tarpeet voivat erota toisistaan paljonkin. Painikkeiden paljous ja makrojen ohjelmointimahdollisuus ovat tärkeitä muun muassa MMO-harrastajille, mutta minimalismillekin on pelimaailmassa paikkansa. Logitechin ultrakevyt G Pro X Superlight -kilpapelihiiri vie riisutun muotokielen aivan uudelle tasolle maailmanluokan suorituskyvyn perässä. Ammattilaispelaajien kanssa yhteistyössä kehitetty peliväline on suunniteltu tarjoamaan täydellisen sulava ja kitkaton kokemus ilman turhia krumeluureja.

Maaliskuun kisamme palkintona on yksi kappale valkoista Pro X Superlight -hiirtä, joka kourassa voi kotioloissakin kokea, kuinka ammattilaiset pelaavat. Lisää hiiren ominaisuuksista voi halutessaan lukea Pelaajan tammikuun numerosta 218, jossa se arvosteltiin peruspelaajan näkökulmasta. Vastaamalla oikein oheiseen kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jonka onnekas voittaja nappaa hiiren itselleen!

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

PALKINTO

Palkinto: 1 × valkoinen Logitech G Pro X Superlight -hiiri

Kilpailun vastausaika päättyy 1.4.2020. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.