Marraskuun kisa: Voita PS4 Pro -konsolin upea Death Stranding -erikoisversio ja itse peli! / Kilpailut / pelaaja.fi

Marraskuun kisa: Voita PS4 Pro -konsolin upea Death Stranding -erikoisversio ja itse peli!

1.11.2019 // Kirjoittanut: Miika Huttunen
0
Marraskuun kisa: Voita PS4 Pro -konsolin upea Death Stranding -erikoisversio ja itse peli!

Death Stranding -kilpailu

Metal Gear -sarjan luoja Hideo Kojiman seuraava peliteos on yksinoikeudella PlayStation 4:lle julkaistava Death Stranding. Se on niin hämäränoloinen kokonaisuus, että peliä on näin etukäteen vaikea hahmottaa. Kyseessä on toimintapeli, joka käsittelee elämän ja kuoleman välistä yhteyttä. Pelaaja seikkailee maailmanlopun jälkeisessä Yhdysvalloissa kuljettamassa paketteja eräänlaisena postimiehenä. Pelaajien teot vaikuttavat jaettuun pelimaailmaan muiden pelaajien kanssa, vaikka yksinpelistä onkin kyse.

Osallistumalla tähän kisaan saat tilaisuuden itse ottaa selvää, mistä pelissä oikein on lopulta kysymys, sillä palkintona on upea Limited Edition Death Stranding PS4 Pro -paketti. Se sisältää pelin lisäksi Death Stranding -teemaisen erikoisversion yhden teratavun PS4 Pro -konsolista ja DualShock 4 -ohjaimesta. Vastaamalla oikein seuraavaan kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jossa yksi onnekas voittaa paketin itselleen.

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

VOITTAJA

Sami Valkama, Tampere

PALKINNOT

1 × Limited Edition Death Stranding PS4 Pro -paketti

Kilpailun vastausaika päättyy 2.12.2019.

HUOM! Peli on kielletty kaikilta alle 18-vuotiailta. Kisaan osallistuminen vaatii vähintään 18 vuoden ikää.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.