Tammikuun kilpailu: Voita uudet Mario-pelit Switchille ja 3DS:lle sekä Joy-Con-ohjainpari! / Kilpailut / pelaaja.fi

Tammikuun kilpailu: Voita uudet Mario-pelit Switchille ja 3DS:lle sekä Joy-Con-ohjainpari!

2.01.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
New Super Mario Bros. U Deluxe, Mario & Luigi: Bowser's Inside Story + Bowser Jr.'s Journey

Tammikuun Mario-kilpailu

Mamma mia! Tammikuussa tapahtuu, sillä kaikkien rakastama Nintendon peliputkimies Mario seikkailee silloin kahdessakin uudessa pelissä. Nintendo Switchillä nähdään New Super Mario Bros. U Deluxe, jossa mukana on myös New Super Luigi U. Molemmissa pelattavina ovat Nabbit ja Toadette. Luvassa on 164 kenttää tiukkaa tasoloikintaa!

Loppukuusta 3DS:llä nähdään puolestaan Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr’s Journey. Kyseessä on rakastetun roolipelisarjan 3DS-versio, joka on tehty uudemmalla pelimoottorilla. Täysin uutta on mukana oleva Bowser Jr’s Journey.

Vastaamalla oikein seuraavaan kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jossa palkintoina ovat kummatkin kyseiset pelit sekä Joy-Con-lisäohjainpari, joka tulee tarpeeseen New Super Mario Bros. U Deluxen nelinpelissä.

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

VOITTAJA

Oskari Aurala, Helsinki

PALKINNOT

1 × New Super Mario Bros. U Deluxe Nintendo Switchille, 1 × Joy-Con-lisäohjainpari ja Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr’s Journey -peli Nintendo 3DS:lle.

Kilpailun vastausaika päättyy 1.2.2019.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.

Nostoja