Tammikuun kisa: Voita tuhti Cyberpunk 2077 -tavarapaketti! / Kilpailut / pelaaja.fi

Tammikuun kisa: Voita tuhti Cyberpunk 2077 -tavarapaketti!

4.01.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Tammikuun kisa: Voita tuhti Cyberpunk 2077 -tavarapaketti!

Tammikuun Cyberpunk 2077 -kilpailu

Cyberpunk 2077 on vihdoin täällä, ja miljoonat pelaajat ympäri maailman ovat jo ehtineet tallaamaan Night Cityn neonhehkuisia katuja V:n saappaissa. Vaikka pelin julkaisu ei sujunut aivan kivuttomasti, hetki on kahdeksan pitkän vuoden odotuksen jälkeen joka tapauksessa sen verran merkittävä, että haluamme juhlistaa sitä teemaan sopivalla kilpailulla. Mutta mitä voi tarjota fanikunnalle, josta suurin osa ehti ennakkotilata pelin jo viime vuosikymmenellä?

Pulmaa hetken pohdiskeltuamme hylkäsimme ajatuksen perinteisestä latauskoodipalkinnosta ja taioimme sen sijaan tarjolle runsaan fanituotepaketin, jonka omistajasta tulee kertaheitolla maan kovimpia kyberpunkkareita. Pakettiin kuuluu Cyberpunk 2077 -aiheisten sukkien, T-paidan ja pipon lisäksi kovakantinen The World of Cyberpunk 2077 -taidekirja, metallijuliste, Dark Horsen Johnny Silverhand -figuuri ja miehen Samurai-bändin logolla koristeltu bombertakki. Vastaamalla oikein oheiseen kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jonka onnekas voittaja nappaa koko potin itselleen!

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

PALKINNOT

1 × Cyberpunk 2077 Ultimate Fan Pack -fanituotepaketti

Kilpailun vastausaika päättyy 1.2.2021. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.

Nostoja