Toukokuun kilpailu: Voita huima LEGO Star Wars -tuotepaketti! / Kilpailut / pelaaja.fi

Toukokuun kilpailu: Voita huima LEGO Star Wars -tuotepaketti!

4.05.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Lego Star Wars, kilpailu, star wars, Tähtien Sota, Lego, The Skywalker Saga, Warner Bros., TT Games

Toukokuun LEGO Star Wars -kilpailu

Viimeisin Tähtien sota -elokuvatrilogia pantiin pakettiin jo useampi vuosi sitten, mutta pääsarjaa ympäröivä oheistuotanto elää ja voi hyvin. The Mandalorianin, The Book of Boba Fettin ja Visionsin kaltaiset tv-sarjat ja animaatiot laajentavat Tähtien sodan universumia elokuvien ulkopuolelle, ja galaktisista seikkailuista on päästy viime vuosina nauttimaan ahkerasti myös pelimuodossa. Tuorein Tähtien sota -aiheinen videopeliluomus on tietenkin uusimmassakin Pelaajan numerossa arvosteltu LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, joka pakkaa kaikki yhdeksän Skywalker-saagan elokuvaa perheystävälliseen palikkamuotoon.

Mikäli et siltikään saa Tähtien sodasta tarpeeksesi, on toukokuun kisamme sinua varten. Palkintona on huikea legoteemainen Tähtien sota -tuotepaketti, joka on omiaan ilahduttamaan nuorempaakin fania.

LEGO Star Wars: The Skywalker Sagan Xbox-version lisäksi pottiin kuuluu komea palikkaversio The Mandalorianista tutusta Razor Crest -aluksesta. Suuri ja yksityiskohtainen alus on varusteltu jousitoimisilla aseilla, avattavalla ohjaamolla ja ruumalla sekä irrotettavalla pakokapselilla. Lisäksi pakettiin kuuluu liuta legominifiguureja The Mandalorian -sarjan päähenkilöstä kaikkien rakastamaan Groguun. Vastaamalla oikein oheiseen kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jonka onnekas voittaja nappaa setin itselleen!

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

PALKINTO

1 × The Mandalorian Palkkionmetsästäjän sukkula -legosetti

1 × LEGO Star Wars: The Skywalker Saga -peli (Xbox)

Kilpailun vastausaika päättyy 1.6.2022. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä
eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.