Viikkokisa: Voita Pelaajan uutuskirja PlayStation-kansa! / Kilpailut / pelaaja.fi

Viikkokisa: Voita Pelaajan uutuskirja PlayStation-kansa!

10.03.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Viikkokisa: Voita Pelaajan uutuskirja PlayStation-kansa!

Pelaaja.fissä jatkuu viikottaisten kisojen sarja! Tällä viikolla kisavoittajalle toimitetaan pehmeäkantinen versio uutuuskirjastamme PlayStation-kansa – Kuinka Pleikkari valloitti Suomen, joka tunnetusti on Janne Pyykkösen ja Pelaajan muun väen käsialaa.

184-sivuinen kirja sisältää palstametreittäin haastattelumateriaalia kotimaisilta pelialan veteraaneilta, jotka ovat olleet paikalla todistamassa PlayStationin matkaa suomalaisten pelaajien koteihin. Eepoksen kansien väliin mahtuu kahmaloittain ennenkuulemattomia ja paikoin suorastaan uskomattomia kertomuksia kotimaisen pelialan kulissien takaa, ja se on täten viihdyttävää luettavaa myös niille pelaajille, joilla yleismaailmallisemmat PlayStation-faktat ovat jo hallussa. Mukaan päätyi asiantuntijaturinaa muun muassa pelipiratismista, legendaarisesta PlayStation-bussista sekä varhaisista suomenkielisistä pelikäännösprojekteista.

Vastaamalla oikein oheiseen kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jonka voittajalle kolahtaa kirjan pehmeäkantinen versio. Lohdutuspalkintona kahdelle muulle onnekkaalle on luvassa Pelaaja-lehden kolmen kuukauden digitilaus!

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

PÄÄPALKINTO

1x PlayStation-kansa – Kuinka Pleikkari valloitti Suomen  -kirjan pehmeäkantinen versio

LOHDUTUSPALKINNOT
2x Pelaaja-lehden 3kk -digitilaus

Kilpailun vastausaika päättyy 16.3.2021. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.

Nostoja