Viikkokisa: Voita PlayStation-kansan komea erikoisversio! / Kilpailut / pelaaja.fi

Viikkokisa: Voita PlayStation-kansan komea erikoisversio!

16.04.2021 // Kirjoittanut: Toimitus
0
Viikkokisa: Voita PlayStation-kansan komea erikoisversio!

Pelaaja.fissä käynnistyy jälleen viikkokisa! Tällä kertaa huomion keskipisteenä on kirjaprojektimme PlayStation-kansa – Kuinka Pleikkari valloitti Suomen, joka on Janne Pyykkösen ja Pelaajan muiden kotitonttujen käsialaa.

184-sivuinen kirja sisältää palstametreittäin haastattelumateriaalia kotimaisilta pelialan veteraaneilta, jotka ovat olleet paikalla todistamassa PlayStationin matkaa suomalaisten pelaajien koteihin. Eepoksen kansien väliin mahtuu kahmaloittain ennenkuulemattomia ja paikoin suorastaan uskomattomia kertomuksia kotimaisen pelialan kulissien takaa, ja se on täten viihdyttävää luettavaa myös niille pelaajille, joilla yleismaailmallisemmat PlayStation-faktat ovat jo hallussa. Mukaan päätyi asiantuntijaturinaa muun muassa pelipiratismista, legendaarisesta PlayStation-bussista sekä varhaisista suomenkielisistä pelikäännösprojekteista.

Vastaamalla oikein oheiseen kysymykseen pääset mukaan arvontaan, jonka voittajalle kolahtaa kirjan nimikirjoitusten kera varustettu erikoisversio. Lohdutuspalkintona kahdelle muulle onnekkaalle luvassa on Pelaaja-lehden kolmen kuukauden digitilaus!

Kilpailuun osallistuminen on päättynyt.

PÄÄPALKINTO

1x PlayStation-kansa – Kuinka Pleikkari valloitti Suomen  -kirjan hopeinen erikoisversio nimikirjoituksilla

LOHDUTUSPALKINNOT
2x Pelaaja-lehden 3kk -digitilaus

Kilpailun vastausaika päättyy 22.4.2021. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

H-Town Oy:n ja Pelaajan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuneiden tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.

Nostoja