Pelaajacastin Kysy Pelaajalta -osio äänitetään keskiviikkona – lähetä kysymyksesi toimituselle! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacastin Kysy Pelaajalta -osio äänitetään keskiviikkona – lähetä kysymyksesi toimituselle!

11.09.2017 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
12
Pelajaacastin Kysy Pelaajalta -osio äänitetään keskiviikkona – lähetä kysymykses

Uusin Pelaajacast julkaistaan tällä viikolla. Olemme jo äänittäneet alkuosion erikoisvieraamme Kasmirin kanssa, mutta tällä viikolla äänitämme myös perinteisemmän Kysy Pelaajalta -osion toimituksen vakiokaartin Miika Huttunen, Ville Arvekari, Janne Kaitila ja Janne Pyykkönen kera.

Podcastin ja videocastin ystävät voivat lähettää kysymyksiä ja tiedusteluja tätä nykyä jopa neljällä eri tavalla.

1) Kirjoita kysymyksesi alla olevalla kommentointisarakkeella rekisteröitymällä Pelaajalehti.comiin.
2) Suuntaa Pelaajan Facebook-sivuille ja kommentoi tätä kuvaa.
3) Kohdista Twitterissä kysymykset tilillemme @pelaaja ja käyttämällä merkintää #kysypelaajalta.
4) Kommentoi tätä Instagram-kuvaa - tai kohdista kuvakysymyksesi tilillemme @pelaajalehti!

Kysy Pelaajalta 195 äänitetään tämän viikon keskiviikkona, ja koko podcast julkaistaan äänimuodossa Pelaajalehti.comissa ja iTuneissa heti seuraavana päivänä, torstaina 14. syyskuuta. Videotaltiointi julkaistaan hieman myöhemmin, eli heti sen valmistuttua.

Kommentit

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Nostaako verenpainetta tunnistaa tekstinkäsittelyohjelmasta tuttu fontti ja huomata sellaisen olevan käytössä jopa yrityksen logossa? Varsinkin alaspäin kapenevan paksun tikkukirjainfontin olen tunnistanut usein, enkä voi olla ajattelematta, että "tuo on otettu suoraan tekstinkäsittelyohjelmasta".

Onko olemassa pelisarjaa, josta olisitte pelanneet ensin jatko-osan ja kiinnostuttuanne pelanneet sitten edellisen tai ensimmäisen osan?

Käyttäjän Am To Us kuva
Am To Us

Koska tunnetusti muistatte aina kaiken vanhoista casteista, niin tässä ystävällinen muistutus: Le Toilétten, Dankkududen ja minun viime kertaiset kysymykset kiitos :)!

Käyttäjän Nisupulla kuva
Nisupulla

1.Viimeksi läpi pelattu peli?
2.Viimeksi katsottu elokuva?
3.Mistä Pelaaja -lehden hinta muodostuu?
4.Milloin lisää Kokkipelaajaa?

Käyttäjän Herman Spector kuva
Herman Spector

Onko Pyykkönen katsonut netflixin The Mist sarjan?
Paras ja huonoin Stephen King leffa/sarja?

Käyttäjän MrChateauLaFunk kuva
MrChateauLaFunk

Mitäs kummaa on tapahtunut Double Dragon IV julkaisulle pohjolassa? Peli on julkaistu esim. jenkeissä ja briteissä tammikuun lopussa mutta pohjolassa ei vieläkään näy kauppapaikoilla. Ei sillä että peli hirveän hyviä arvioita olisi saanut mutta kummastuttaa mystinen katoaminen?

Käyttäjän Kansalainen kuva
Kansalainen

Battlefield 1 - In the Name of the Tsar, kuusi uutta karttaa, naissotilaat ja muuta sälää. Mietteitä? Onko EA:n DLC-malli pätevä?

Käyttäjän SlimAtebo kuva
SlimAtebo

Twin peaks: The return oli hämmentävä kokemus. Vaikka sarja ei ehkä muistuttanut alkuperäisteostaan, koko kausi oli omasta mielestäni hypnoottisen hyvä. Kysynkin: Onko Twin peaks: The return mestariteos vai jotain ihan muuta?

Käyttäjän Dankkudude kuva
Dankkudude

Tervehdys arvon castilaiset ja terveisiä intistä.

Kuinka pahasti toimituksen psyyke on romahtanut Destiny 2 myötä? toimistolle kun oltiin jo hommattu terapeuttinen elektroninen lemmikki.

Switchia harkitsevana kysynkin, Miten arvioisitte Nintendo Switchin pelkkänä käsikonsolina? Mitkä lisävarusteet kannattaa hommata tähän tarkoitukseen.

Mistä Arvekarin into jatkaa Mgs-läpipeluutaan?

Mitä castilaiset pelaavat tällä hetkellä?

Puukkojen unboxailuja ja figuurien maalailuja... Onko Kaitila koskaan haaveillut kuvanveistäjän ammatista?

Kiitoksia vastauksista!

Käyttäjän Le Toillètte kuva
Le Toillètte

Oliko kuumottavaa kun iso stara Kasmir oli vieraana? Mielipiteet onko Wolfensteinista vuoden peliksi? Kannattaako ostaa itselle Switch joululahjaksi vai odotella kenties tulevaa paranneltua uusioversiota? Paljonko Destiny 2 kertynyt tunteja, onko Pyykkönen vieläkään innostunut? Entä onko Stellaris vielä maistunut Pyykköselle?

Joskus aikoinaan Pelaaja 100 kommenttiraidan 2. osassa mainittiin ohimennen Huttusen olleen presidentin linnan vartiossa, oliko tämä Puhan randomläppää vai tosi?

Kiitokset castista, vastauksista ja erinomaisesta vieraasta!

Käyttäjän lindario kuva
lindario

- Mistä tarkalleen on kysymys Espanjan peliteollisuutta vaivaavassa korruptiossa ja miten paha tilanne on tällä hetkellä?
- Mielipiteitä Crusader Kingsin tulevasta Jade Dragon -delsusta?
- Hintsa/Kristiina Saga Episode 3 confirmed