Pelaajacast palaa keskinkertaiseen arkeensa – lähetä kuuntelijakysymyksesi! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast palaa keskinkertaiseen arkeensa – lähetä kuuntelijakysymyksesi!

25.09.2017 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
17
Pelaajacast palaa keskinkertaiseen arkeensa – lähetä kuuntelijakysymyksesi!

Pelaajacast palaa edellisjakson laadukkaan läpän jälkeen keskinkertaiseen arkeensa. Pelaaja-lehden toimituksen uuden podcast-jakson äänitykset ja kuvaukset tapahtuvat jälleen keskiviikkona, tällä kertaa siis peruspoppoon Miika Huttusen, Janne Kaitilan, Ville Arvekarin ja Janne Pyykkösen kera.

Pelaacast 196 sisältää tavan mukaisesti Kysy Pelaajalta -osion, jonne podcastin ja videocastin ystävät voivat lähettää omia peliaiheisia (tai aiheen vierestä meneviä) kysymyksiä ja tiedusteluja toimituksen vastailtavaksi tätä nykyä jopa neljällä eri tavalla.

1) Kirjoita kysymyksesi alla olevalla kommentointisarakkeella rekisteröitymällä Pelaajalehti.comiin.
2) Suuntaa Pelaajan Facebook-sivuille ja kommentoi tätä kuvaa.
3) Kohdista Twitterissä kysymykset tilillemme @pelaaja ja käyttämällä merkintää #kysypelaajalta.
4) Kommentoi tätä Instagram-kuvaa - tai kohdista kuvakysymyksesi tilillemme @pelaajalehti!

Jakso 196 äänitetään tämän viikon keskiviikkona, ja se julkaistaan äänimuodossa Pelaajalehti.comissa ja iTuneissa heti seuraavana päivänä, torstaina 28. elokuuta. Videotaltiointi julkaistaan hieman myöhemmin, eli heti sen valmistuttua.

 

Kommentit

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

Mikä on paras Assassin's Creed peli tähän mennessä...

Käyttäjän j-urski kuva
j-urski

Lokakuun odotetuin peli?
Halloween on kohta ovella, onko toimituksella mitään halloween perinteitä?

Keep up the good work.

Käyttäjän vihtorii kuva
vihtorii

Kesän viimeisessä/toiseksi viimeisessä jaksossa Pyykkönen mainitsi nuoruudestaan ja metallimusiikkiin tutustumisesta, kysymykseni onkin: Mitä metallia pyykkönen kuuntelee? Maistuuko vanhat klassikot vai tuoreemmat rallit? Lempi alagenre? Rässiä, sankariheviä, black metallia? Lisäkysymys: Mikä on manowarin paras biisi? Terveiset Indonesiasta, hallituksen sensuurin haavin täpärästi väistänyt pelaajacast pitää hyvin perillä pelimaailman tapahtumista, redditin ollessa sensuroitu. Terus bekerja dengan baik! (Keep up the Good work!!)

Käyttäjän SlimAtebo kuva
SlimAtebo

1. Paras Black mirror jakso?
2. Näettekö tulevaisuuden valoisena?

Käyttäjän Paronipekugram kuva
Paronipekugram

onko pyykkönen kokeillut linkn modeja http://www.pcgamer.com/weird-crusader-kings-2-mods/

joko sait sen himputin kristiina saagan loppuun

Käyttäjän ToX3rR kuva
ToX3rR

Onkos castiläiset käyneet katsomassa Rendelin? Mitä mietteitä leffasta?

Käyttäjän HankDaSilva kuva
HankDaSilva

Hei! Mitä mieltä mieltä olette lautapeleistä joita pelataan tabletin avulla. Esimerkiksi X-COM The Boardgame, Mansions of Madness Second Edition ja Descent Road to Legend? Itse olen kovin tykästynyt näihin ja moni muukin näitä kehuu.

Kiitoksia hyvästä viime lehdestä.

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

mitä mieltä olette Devil May Cry sarjasta....Haluaisitteko että DMC palaisi vielä henkiin...Omasta mielestä DMC 4 ei ollut huono, Sitä ei olisi pitänyt Rebootata....

Käyttäjän Le Toillètte kuva
Le Toillètte

Mikäs Huttusella on meduusoja vastaan, jokin traumaattinen kokemus taustalla? Spekulaatioita RDR 2:sta, mitä torstai-iltana mahtaa paljastua? Kuinka monta mahahaavaa, aivohalvausta ja sydänlihastulehdusta 15-vuotisnumero on aiheuttanut? Resident Evil 2 the Board Game, uhka vai mahdollisuus? Entäs onko kukaan toimituksesta käynyt katsomassa kotimaista Rendel -elokuvaa, oliko aivan hirveä? / jos ei niin meinaako kukaan käydä katsomassa?

Kiitokset mainiosta castista ja Avregarylle kultaiset erityiskiitokset MGS läpipeluun henkiinherättämisestä, mukavaa katseltavaa ja nostalgiatunnelmointia nuo videot. Aiotko jatkaa tulevaisuudessa MGS 2-4 merkeissä? Etenkin 3 ja 4 kiinnostaisi, kun Snake Eater jäi aikoinaan kesken ja Guns of the Patriots jäi kokonaan pelaamatta.

Käyttäjän Casual Hertz kuva
Casual Hertz

Pyykkösen kirjallisuustangentit ovat olleet parasta kuunneltavaa aikoihin! Erityisesti Dark Tower-bläjäys oli huikea ja sai itseni lukemaan Gunslingerin uudestaan. Voisiko Pyykkönen suositella joitain muita Kingin lukemisen arvoisia romaaneja/novellikokoelmia tai vaihtoehtoisesti jotakin muuta laatukirjallisuutta?
Kiitoksia Suomen parhaasta kirjallisuus-podcastista :)

Nostoja