Pelaajacast 197 äänitetään keskiviikkona erikoisvieraan kera – lähetä kuuntelijakysymyksesi! / PelaajaCastit / pelaaja.fi

Pelaajacast 197 äänitetään keskiviikkona erikoisvieraan kera – lähetä kuuntelijakysymyksesi!

9.10.2017 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
17
Pelaajacast 197 äänitetään keskiviikkona, mukana Aake Kinnunen

Uutta Pelaajacastia pukkaa taas tällä viikolla! Näillä näkymin perusköörin lisäksi keskustelemaan saapuu etenkin autopelipuolella kunnostautunut avustajamme Aake Kinnunen, jonka käsialaa on muun muassa nyt kaupoissa olevan lokakuun Pelaaja-lehden Gran Turismo -liitelehti. Lisäksi mies kirjottaa Pelaajan ohella myös Moottori-lehteen.

Pelaacast 197 sisältää tavan mukaisesti Kysy Pelaajalta -osion, jonne podcastin ja videocastin ystävät voivat lähettää omia peliaiheisia (tai aiheen vierestä meneviä) kysymyksiä ja tiedusteluja. Omat kysymykset voi lähettää toimituksen vastailtavaksi tätä nykyä jopa neljällä eri tavalla:

1) Kirjoita kysymyksesi alla olevalla kommentointisarakkeella rekisteröitymällä Pelaajalehti.comiin.
2) Suuntaa Pelaajan Facebook-sivuille ja kommentoi tätä kuvaa.
3) Kohdista Twitterissä kysymykset tilillemme @pelaaja ja käyttämällä merkintää #kysypelaajalta.
4) Kommentoi tätä Instagram-kuvaa - tai kohdista kuvakysymyksesi tilillemme @pelaajalehti!

Jakso 197 äänitetään tämän viikon keskiviikkona, ja se julkaistaan äänimuodossa Pelaajalehti.comissa ja iTuneissa heti seuraavana päivänä, torstaina 12. lokakuuta. Videotaltiointi julkaistaan hieman myöhemmin, eli heti sen valmistuttua.

Kommentit

Käyttäjän SlimAtebo kuva
SlimAtebo

Blade Runner 2049. Mielipiteitä?

Löytyykö castilaisilta nostalgisia muistoja alkuperäisestä Blade Runnerista?

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Millainen on Pyykkösen suhde kristikuntaan?

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

Mitä tämä lause herettää teissä .Boss you need one snake.No... The world be better off withtout snakes..
Vielä lopuksi, Solid Snake vai Big Boss.

Käyttäjän Turbomuna kuva
Turbomuna

Tervehdys! Kysy Pelaajalta -osiossa tuuppaa kuulemaan kuuntelijoiden toiveita ja ehdotuksia erilaisesta uudesta mediasisällöstä Pelaajan puolelta. Kuuntelijat saavat kuitenkin lähes poikkeuksetta vastaukseksi Huttusen suorastaan ikonisen mantran siitä, kuinka rahat ja aika eivät yksinkertaisesti riitä ja kuinka Huttusen villit nuoruusvuodet alkavat jo painaa vanhan ja väsyneen miehen fysiikassa. Siispä esitänkin teille nyt ajatusleikin: rikas itämainen sheikki saa käsiinsä Pelaaja-lehden uusimman numeron ja ihastuu teokseen hurmoksellisesti, minkä vuoksi hän haluaa tarjota toimitukselle vastaisuudessa rajoittamattoman budjetin sisällön tuottoon. Millaista sisältöä olisi tällöin tiedossa?

Ja sitten vielä maanläheisempi kysymys Pyykköselle ja miksei muillekin toimituksen From Softwaren pelien ystäville: pelasin vastikään Bloodbornen ja peli osottautui lieväksi pettymykseksi kaiken kuulemani hypetyksen jälkeen. Maisemat eivät tuntuneet vaihtuvan juuri ollenkaan ja meininki tuntui menevän jatkuvasti häiriintyneempään suuntaan. Esimerkiksi Dark Souls 3:sessa pelin mestoissa oli huomattavasti enemmän vaihtelua ja pomotappelutkin olivat monipuolisia sekä kekseliäitä. Bloodbornessa bossit tuntuivat olevan vain toinen toistaan kuvottavampia, etäisesti rumia emättimiä muistuttavia epämuodostumia, joiden raajojen lukumäärä kasvoi pelin edetessä. Haluaisin mielelläni kuulla mielipiteenne siitä, mihin pelin superioriteetti suhteessa pelifirman muihin peleihin perustuu.

Loppuun vielä kiitokset hyvistä jorinoista ja laadukkaasta sisällöstä!

Käyttäjän Casual Hertz kuva
Casual Hertz

Divinity II:een ja Pyykkösen & Rautalahden seikkailuihin liittyen: Mitkä ovat parhaat co-op-kokemukset, joita olette pelanneet? Erityisesti kiinnostavat esimerkit peleistä, joissa pelin tarjoama vapaus mahdollistaa ainutlaatuisien ja kummallisten kertomusten syntymisen yhteistyöpelin ympäristössä.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

- Ensi-illan nyt jo kovaa kyytiä lähestyessä, millaiset tunnelmat toimituksen hupsulla väellä on Star Wars: The Last Jedin tuoreimmasta trailerista sekä itse elokuvasta, entä onko hype päässyt vielä nousemaan? Omasta puolesta edelleen harmittaa miten vakaviksi Force Awakensin dramaturgiset ongelmat lopulta osoittautuivat, mutta tuleva osa vaikuttaisi olevan onneksi kiinnostavampi.

- Obi-Wan -elokuva julkistettiin virallisesti. Uhka vai mahdollisuus?

- Onko toimituksella suositella hyviä strategia-lautapelejä Diplomacyn ja A Game of Thrones: The Board Gamen fanille? Viitekehyksestä johtuen suurstrategia-mittakaavan sodankäynti, historiallinen miljöö ja diplomatia olisivat mieluisia ominaisuuksia peleissä, mutta eivät välttämättömiä. Mekaniikkojen vaativuudella tai yksinkertaisuudella ei ole väliä.

Käyttäjän Smokey kuva
Smokey

Tervehdys arvon castilaiset! ( muutaman castin kuunnelleena, tiedän miten tämä pitää aloittaa)
Nyt kun teillä on ns. ”Special Quest Starina” tämä autohirmu Aake, niin rohkaistuin esittämään muutaman kysymyksen näin jonkin verran ”innokkaana” autopelien pellaajana, (joskaan en kovin hyvänä). Koska kiinnostus autopeleihin hänellä on herännyt? (todennäköisesti käseitelty jo aikaisemmin castissa). Itsellänihän tämä pienimuotoinen hulluus alkoi jo C64 aikaisesta Pit Stopista ja Pit Stop 2:sta lisääntyen siitä pikkuhiljaa eri pelien kautta Microprosen Formula One Grand Prixiin, joka lopullisesti sai minut sekoamaan autopeleihin. Siinä sivussa tuli pelailtua vielä jonkin verran lentosimuja ja roolipelejä. Tilanne oli jo niin paha, että 90-luvun puolivälissä yritin hakeutua vapaaehtoisesti ”vieroitushoitoon” ja vietinkin muutaman vuoden ns. boheemielämää eri teatteriporukoissa ja turvasin maailman rauhaakin entisessä Jugoslaviassa, jossa kuitenkin tupakaveri hommasi PS1:n ja sieltähän löytyi Gran Turismo sekä Colin McRae Rally. Se sinetöi lopullisesti kohtaloni, enkä enää yrittänyt rimpuilla vastaan..
Mikä autopeli on tehnyt suurimman vaikutuksen? (tod.näk. käs.) Odotukset GT Sportista? Entä mitä mieltä Forza 7? Tämän hetken paras autosimulaattori? Entäpä paras auto/autoilu peli? Miten muille Arvon Castilaisille kolahtaa virtuaaliautoilu? Muitakin kysymyksiä päähän pulpahtelee, mutta jätetään ne tulevaisuuteen ja annetaan muillekin tilaa…

Käyttäjän HankDaSilva kuva
HankDaSilva

Mitkä ovat parhaat party lautapelit?

Entä mitkä ovat parhaat co-op PS4 pelit ?

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

Mitä mieltä olette ,Angry Video Game Nerdista..

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

Mikä on paras Final Fantasy.Ja mitä odotuksia Final Fantasy 7 remake..
Oletteko samaa mieltä että ,10 jälkeen FF sarja on mennyt huonompaan suuntaan.