Bloodborne - aloittelijan opas / Pelaaja HD / pelaaja.fi

Bloodborne - aloittelijan opas

10.04.2015 // Kirjoittanut: Anonymous
2

Hirvittääkö PlayStation 4:n tuore Bloodborne, jota väitetään vaikeaksi peliksi? Katso liki tunnin mittainen opasvideo, jossa käymme läpi kaiken tarvittavan tiedon alkuun pääsemiseksi ja esittelemme varhaiset oikoreitit ja taktiikat pomojen kaatamiseen. Aiempi kokemus FromSoftwaren peleistä ei ole tarpeen.

(Eikö video näy? Katso se suoraan Youtubesta.)

Kommentit

Käyttäjän poikavoima kuva
poikavoima

Tämä on parasta hyvää! Kiitos Pyykköselle ja Huttuselle mielenkiintoisesta tunnista Bloodbornen parissa!

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Ymmärrän sellaista jos on jumissa jossain pelissä ja katsoo selvityksen Youtubesta. Itsekin joskus teen niin kun tajuan, että kapasiteettini ei riitä tai en halua käyttää turhauttavan paljon aikaa jumi kohdan selvittämiseen.

Tällaisia oppaita en itse ainakaan käyttäisi ensimmäisellä läpipeluulla. Peli voi olla kuitenkin jopa nautinnollisempaa kun siitä tietää jotain, mutta mihin vetää ennakkotiedon raja. Toinen läpipeluu on jo toinen juttu, kun pelin juonikuviot on selvät, vaikeustasoa mahdollisesti nostetaan ja joku voipi yrittää saada kaikki Trophyt.

Silti varmana näillekin videoille löytyy omat kannattajansa.

<a href="http://eu.playstation.com/psn/profile/onnistunyt/"><img src="http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/onnistunyt.png" border="0" /></a>

Nostoja